Lalala

Nu säger jag god natt, jag är väldigt trött, jag måste få sova ut. 

I can count on you like 4 3 2 and you'll be there

 
Efter att jag fikade med Donika, Arlinda, Emely och Atilla så mötte Oskar mig och vi tog en spårvagnstrip, eller vad man ska kalla det, haha. Vi åkte spårvagn väldigt länge i alla fall och vi pratade om allt möjligt. Det var trevligt. Jag tycker om den pojken. När jag kom hem så överaska min mamma mig med de här finfina sakerna som ni kan se över den här texten, vi hade kollat in blusen i Malmö och nu är den minminmin! Jag blev riktigt glad, tacktacktack mamma!
 
 

Vi har alla någonting som gör ont i hjärtat, men vi håller käften om det.

 
 
 
 
 
 
Vi går runt med det där leendet om dagarna och låtsas som ingenting. Men när vi kommer hem, då ställer vi in föreställningen, vi slutar skådespela. Vi skriker, gråter och skrattar när vi känner för det. Vi blotta oss, vi säger exakt vad vi känner. Men det här kommer inte fram till någon, det blir våran lilla hemlighet som man får bära på, livet ut.
 
 

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea, I'll sail the world to find you

 
 
 
 
 
 
Emely fotograferade mig sedan, det var väldigt mörkt och hon har precis lärt sig att fota i mörker, så de flesta bilderna fick bli svartvita. Men jag var inte så kreativ idag, men jag blev ändå nöjd. Efter fotograferingen så tog vi en fika med Arlinda, Donika och så kom Atilla lite senare.
 
 

You can count on me like 1, 2,3 - I'll be there

Träffade Yerko runt ett, vi filmade fram tills klockan tre, det var väldigt kallt men vi hade riktigt roligt!
 
 
 
Jag fick stoppa lite i filmerna och ta kort för att fylla ut inlägget med bilder!

I wanna love you constantly, but you keep neglecting me and treating me silently

 
 
 

Smygtitt

Här kan ni kolla på vad jag har på mig idag!

Poss

God morgon! Titta häääär! Nu ska jag duscha, hörs snart!

You gave me butterflies and then you shot them down

 
Nu är jag väldigt trött så jag säger god natt!

Why do I love you so much when you’re a love killer?

 
Efter ett hårt gympass så skjutsade Fredrik hem mig och Naim, när vi kom hem åt vi sedan så ägnade jag mig åt att göra klart förberedelserna för morgondagen. Nu är jag jättetrött, jag satt med det i ca tre timmar...

Rödtott

När jag vakna imorse så såg jag faktiskt att dreadsen skiftade i olika nyanser av rött, så nu är jag 100% nöjd, när jag har fått se hur håret egentligen ser ut, haha, det handlar om ljuset!

Rubrik ja

 
Är nu klar med städningen, den tog lång tid. Det är ju lite ansträngande att städa så det kanske blir min lilla uppvärmning för nu ska jag gymma med Naim och Fredrik!

Time to städa the badrum


This is the thing

 
 
 
Jag och Emely lata oss framför Awkward tillsammans med min katt, sedan åt vi nybakat bröd till frukost. Det är så himla skönt med höstlov. Hon åkte hem för en timma sedan och just nu så jag städar mitt rum.

Awkward

Innan jag och Emely somnade så kollade vi på Awkward. Haha, jag älskar den serien, den är så rolig. Om ni inte har sett den innan så tycker jag att ni ska kolla på den!
 
 
 

Jag vet inte vad jag ska skriva här men kolla vad jag har köpt:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

You know that I care for you, I'll always be there for you

 
Sedan färgade Emely mitt hår, nu är jag en rödtott och jag trivs mycket bättre i det. Det blev inte jätterött i dreadsen, men jag visste att det skulle bli så eftersom att jag hade väldigt mörka dreads innan vi färga, men jag är riktigt nöjd! Mitt hår ser lite ut som en sådan här, haha:
 

You're amazing just the way you are

 
 
 
 
Nästa destination blev Norrköping, Det var riktigt jobbigt att åka så länge under den gråa himmelen, men vi klarade det! När jag kom hem så städade jag rummet lite, sedan plingade Emely på dörren.

I know it's hard baby, to sleep at night

 
Jag och min mor besökte affären Shock innan vi åkte hem, jag kan verkligen inte gå ut ur den affären utan att ha minst en påse i handen.

When I get older, I will be stronger

 
 
Igår så lämnade vi min kära bror vid hans universitet. Det gör alltid lite ont att säga hej då, men jag vet att jag kommer att få träffa honom igen snart.
 

I'm ecstatic, I feel the magic, it's everlasting

 
 
 
 
Besökte moskén idag tillsammans med min bror, där fanns det mönster, symboler och olika sorters ljus som jag blev inspirerad av. Nu vill jag göra om mitt rum!!!

Make up for our beauty


I don't want the world to see me, cause I don't think that they would understand

Idag besökte vi Emporia, det var fullt med människor där så det var lite jobbigt måste jag erkänna. Men jag tyckte om miljön väldigt mycket (förutom att vi gick i en och samma cirkel ca 3 gånger för att det tydligen var två cirklar i ett, haha det låter komplicerat, ja, det var det) och jag blev bemött av en kille med dreads i en butik, han var så trevlig och snygg. Haha vi fick verkligen en sådan där, bådahardreads-connection. Ni vet när man känner att man har typ sett den snyggaste personen man någonsin sett och att man aldrig kunde göra det igen? Så känner jag nu, haha, en underbar och jobbig känsla. Bajs.
 
 
Först så såg jag solnedgången och Köpenhamn framför mig
 
Sedan så vände jag mig om och då såg jag månen och Malmö
 
Det kändes verkligen som om vi stod på ett enormt rymdskepp som skulle flyga upp till rymden, man såg allt möjligt från det där taket.
 
 
 
 
 
 
 
 

Mot Emporia!


Outkast

 
 

Nostalgi

 

Back to life, back to reality

Snart ska jag till moskén med min bror, där ska han be och jag ska filma det för att det behövs till skolarbetet som jag har pratat om. Det ska bli kul och intressant.

Ibland så känner jag mig som ett svart får och det blir jag trött på

 
 

Sätt dig ner och andas syster, släpp det som känns alltför tungt

Igår åkte jag i en bild tillsammans med min mor, vi pratade ut. Det var skönt. Man behöver spendera tid med sina nära och kära, så att man känner vart man har de när livet är lite tufft. Därför kan det vara bra att komma bort från sitt hus och åka iväg, bort från vardag och stress.

Emporia

Imorgon ska vi besöka ett köpcentrum som heter Emporia, vi åkte förbi det och ovan ser ni en kass bild på det. Jag är så himla ivrig, det ska bli så kul att fotografera och promenera där inne. Jag kan nästan inte sova, så ivrig är jag!

Dream as you will live forever, live as if you'll die today.

Startade dagen genom att göra iordning mig, sedan så promenerade jag och Kerim till Keiwan, där fick jag intervjua Huda. Efter att jag hade intervjuat Huda så satt vi och pratade om allt möjligt, fikade och så lärde känna varandra. Det var trevligt. Det är alltid kul och lära känna nya människor!
 

You work late nights just to keep on the lights

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag, Kerim och min mor bestämde oss för att åka bil in till centrala Malmö, åh vad jag tycker om den här staden, det finns liksom spår av liv här, till skillnad från Norrköping som är så himla dött. Vi kände att det kurrade lite i magen så vi satte besökte en indisk resturang. Jag blev så himla inspirerad när jag satt där och åt min mat. Jag tyckte om hur de hade inrett resturangen, det kändes som om man var i ett indiskt hem. Det är så vackert med alla ljuslyktor, ljusstakar, mönster, pärlor, elefanter, speglar, konstverk och den mysiga belysningen. Jag blev lite sugen på att besöka butiken Indiska för att köpa lite fint till rummet. Jag vill åka till Indien någon dag, jag tänker göra det.
 
 
 
 

Thank God for Mom and Dad, for sticking together

 
 

We are shitting on niggas we call it astronomy

Jag är nu klar för att gå till min brors kompisar tillsammans med honom. Där ska jag börja med mitt skolarbete och så ska vi umgås lite med de!

Framme i Malmö!

 
Vi kom fram för en timma sedan, nu är jag väldigt trött och glad. Jag har fått träffa min kära bror efter nästan ett halvår, måste erkänna att tårarna fanns i ögonen, men oroa er inte, det var glädjetårar. Jag älskar honom så mycket. Nu ska vi sova.

Mot Malmö!

Det ska bli jävligt skönt (ursäkta språket) att komma bort från den här staden, de här människorna och träffa min älskade bror och göra det roliga skolarbetet i Malmö!

Inga bekymmer, man är lycklig var dag

Jag har suttit och fixat den nya designen som ska vara klar nästa vecka och så har jag kollat på TV. Har fått i mig lite näring och nu ska jag packa!
 
 
 

Look into my eyes and tell me what you see, you don't see a damn thing because you can't relate to me

I solskenet så framhävs den gröna färgen i mina bruna ögon, jag är mest nöjd med mina ögon när det gäller mitt utseende. Vad är ni nöjda med? Lämna gärna en kommentar, det är alltid kul och veta det för att det är ju något positivt!
 

Day n nite. I toss and turn, I keep stressin’ my mind

 
 
 
Med favroitskorna, favoritleggins på benen och fötterna och favroitväskan hängandes på axeln så satte jag mig på spårvagnen med Yerko och nu sitter jag i mitt vardagsrum och kollar på Awkward. 
 
 
 
 

Love is all we need

Sitter och lyssnar på The Roots (klick) och jobbar tillsammans med Yerko. Jag har lagt märke till en grej, i nästan alla mina inlägg som handlar om skolan så är han alltid med på en bild, haha! Bara för det så får ni ännu mer bilder på mig och honom.
 
 

Bajram Šerif Mubarek Olsun/Eid Mubarak ♥

Det vill jag hälsa till alla muslimer som läser min blogg. Jag ska fira Bajram tillsammans med min familj och släkt, fast det kommer jag att göra någon annan dag, eftersom att jag åker till Malmö idag för att få träffa min bror, så får fira ett minifirande med honom och mamma lite. Jag önskar att jag var i Bosnien just nu, för jag vill uppleva Bajram där. Det blir som när det är jul i Sverige, gatorna lyser i olika färger och man hälsar Bajram Šerif Mubarek Olsun till alla, precis som man säger God Jul till nästan alla när julen närmar sig. Det blir lite mer känsla i det hela, helt enkelt. I den här videon kan ni se vad Bajram handlar om, det handlar mycket om att ge och att älska. 

Dansa dansa dansa, men aldrig pausa pausa pausa.

Tog spårvagnen från förorten till staden. Där ägnade jag mig åt dans, dancehall var det idag. Vi gjode klart en koreografi, tränade på grundsteg och på att stå på huvudet.
 
Den här bilden tog Josefine, haha ser ni mig?
 
 

Frisör för en dag

Richard kom på besök för att jag skulle vara frisör för en dag, såhär blev resultatet och det blev precis så som han ville, så kan blev ju nöjd:
 
Han ska alltid göra sina fina grimaser på sina bilder på facebook, haha!

Oh, how I wish you were, how I wish you were here

Jag kom hem runt ett och så skulle jag ta lite bilder till bloggen, så klumpig som jag är så skadade jag mig. Jag lagade lite mat och åt upp det, sedan kom Sofia på besök. Vi pratade om allt möjligt och bara umgicks hemma hos mig, det är ju så kallt ute nu! 
 
Hon vill aldrig vara med på bild så ni får en bild på mig!

I have told you we ain't dead yet, we've been livin' through your internet

 
 

Le

Jag har insett att man måste sätta på dig det där falska leendet ibland, för att inte det dåliga humöret man egentligen har ska behöva gå ut över andra. Jag har märkt att mycket i livet handlar om tålamod, man måste låta de tårarna rinna för att sedan kunn le igen, på riktigt. Man får vänta, helt enkelt.

We had a promise made, we were in love

Sitter just nu i skolan och jobbar med mitt projekt, ritar som en 3-åring, haha. Om ni undrar vad exakt jag ritar så är det en storyboard. Det är lite tråkigt att min kompanjon Mr Yerko inte är här, men med musik i öronen så blir det lite roligare.
 
 
Haha självpoträtt...
 
 

Massagosegodnattkramarfrånmigtiller

Fy skäms! Det säger jag till mig själv, för att jag har gjort läxorna nu, jag borde ha gjort de tidigare men jag glömde att jag hade läxor. Gjort är gjort! Man lär sig av sina misstag. Nu kommer jag t.ex. inte få sova så länge, det är ju verkligen inte bra. Men god natt!
 
 
Jag vill nästan skjuta mig själv i huvudet, haha. Fyfyfy.

TÄNK OM ALLA RASISTER SKULLE VARA FÄRGBLINDA

Jag berättade lite om Emerich Roth i ett tidigare inlägg, tänkte gå in lite mer på det. Hans föreläsning handlade om hat och jag tänkte sprida det han sa genom att skriva ett blogginlägg om det, för att om en person läser det här, så kanske det sprids.
 
Hat, det är något vi kan känna ibland. Vissa känner det väldigt ofta och andra mer sällan. Men det kan bero mycket på hur man växer upp. "Om du ger ett barn kärlek, så får du kärlek tillbaks. Om du ger ett barn hat, så får du hat tillbaks". Ett väldigt klokt uttryck som stämmer (jag vet inte om det var så exakt, men någonting liknande). De flesta kriminella som sitter inne i ett fängelse just nu, har haft en svår uppväxt. Adolf Hitler hade det (säger historian) och så vidare. Detta beror på att de inte har fått kärlek när de har växt upp och de har inte fått någon hjälp häller, om det har varit jobbigt hemma. Sedan har de gjort ett val, att hantera det på ett dåligt sätt. Jag tror att Hitler var avundsjuk, för att han inte kom in på den där skolan och så skyllde han på judarna och så gjorde han det han gjorde med de. Han blev säkert besviken på sig själv, för att han inte kände att han dög och han orkade inte kämpa mer, så han la skulden på judarna, för att inte behöva känna sig så himla dålig själv. Om någon skulle ha hjälpt Adolf under hans uppväxt skulle inte det här hända, om någon skulle hjälpa honom att komma in på den där skolan och kämpa, så skulle det inte vara så mycket hat i den här världen. Allt det här har Emerich lärt mig, tack.
 
Hat är något jag verkligen hatar (ha-ha). Jag hatar sällan, jag älskar mer, för att det är något som är mycket enklare att göra. Man behöver inte rynka pannan och se ful ut när man älskar, när man älskar ser man glad och kärleksfull ut och det är så mycket finare och bättre. 
 
Emerich hade möjlighet att döda två SS-soldater, han hade pistolen i handen. Men han valde att inte göra det, han sa att han inte ville vara en mördare, han ville inte hata och döda. Även fast han visste vad SS-soldaterna gjorde (han hade sett det med sina ögon till och med). Det här fick mig att tänka på min far, han har varit med om ett krig, som inte var för så länge sedan. Han var nämligen med i kriget i Jugoslavien 1992-1995, då serberna gjorde samma saker mot bosnierna som tyskarna gjorde mot judarna under andra världskriget. Min far lärde sig att älska/tycka om alla sorters människor oavsett vilken hudfärg de hade eller vilken religon de tillhörde när han var liten och det har han lärt mig med, han har gjort mig till den jag är idag. Min far hade också en pistol, han kunde skjuta när han ville och på vem han ville, men han gjorde aldrig någonsin det, han sa att han ville ha pistolen om han var tvungen att försvara sig själv, annars skulle han aldrig kunna skjuta någon. Idag har han vänner som är serber, kristna, kroater, judar, muslimer, svenskar, atheister m.m. Ni förstår poängen? Det här är riktigt bra exempel på två fina människor, som väljer att älska istället för att hata.
 
Därför, mina kära läsare. Vill jag att ni ska föra det här vidare, om ni ser att någon mår dåligt i skolan - säg till någon som kan hjälpa till den! Det kan verkligen göra nytta, jag lovar. 

You've been acting awful tough lately, smoking a lot of cigarettes lately. But inside, you're just a little baby.

Gick ut i det kyliga höstmörkret och väntade på spårvagnen som kom några minuter senare. Jag kom hem och så satte jag mig framför tv:n och kollade på The Big Bang Theory med min kära far. Nu ska jag sköta lite läxor som behöver bli gjorda! *Applåder*

I love you 5

Vi promenerade hem till Nicole. Där tog vi hand om tvätten (eller hon, rättare sagt, jag hängde bara med), umgicks med hennes familj och med varandra plus så klippte vi min lugg, men det visste ni redan!
Haha så charmigt!

So please don't judge and I won't judge you

Efter skolan så begav jag mig till gymmet. Där träffade jag Nicole och vi gymmade tillsammans. Det var riktigt skönt.

Tänk om alla rasister skulle vara färgblinda

Idag var det en schemabrytande dag i skolan, vi fick kolla på en film om en äldre man vid namn Emerich Roth, han var en av de som överlevde som jude under andra världskriget. Efter att vi hade sett på filmen så kom han in i aulan och höll i en föreläsning. Det var väldigt gripande och intressant. Jag berättar om det mer senare. Senare så disskuterade vi i klassen om det vi hade lyssnat på och så hade vi engelska.
 
Haha Yerko stoppa precis in en lekasksspindel i min tröja här, hahaha paniken som uppstår...

Your love is my drug

Jag kände att jag behövde göra någon förändring med mitt hår, frågade lite vänner om jag verkligen skulle göra det, jag bestämde mig till slut för att göra det. Idag gick jag och Nicole hem till henne och kolla vad vi gjorde...
 
 
 
nu fattas bara hårfärgen, sen är jag 110% nöjd.

Var ligger landet där man böjer bananerna?

Idag åt jag en banan, det var seriöst den godaste bananen jag någonsin har ätit. Den var perfekt, stor, god och gul. 
 
Jag höll också i solen lite, men den försvann.
Hittade ett stort löv också. Det var allt för mig, god natt.

OMG I'm so hipster right now

Har suttit och pratat i skype med Zander och Sofia, nu är det sovdags för min del. God natt!
 
Den här bilden kände vi var så himla hipster ju, en gammals tol, brödrost, nästan ett halva ansikte, hår, krage och stickad tröja. Haha ta mig inte för seriöst nu vänner.

Ha-ha

 
 
 
 
 
 
Man kan ju inte vara så seriös när man ska ta foton på varandra, men det viktiga är ju att man har roligt!
 
 

Fotografi: jag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Julia stod bakom kameran när de här bilderna togs. Jag har redigerat de.
 
 
 
 

Fotografi: Julia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är jag som har fotograferat och redigerat de här bilderna på den här underbart snygga varelsen (jag har till och med sminkat hennes ögon, haha make up artist för en dag)
 

Jullanpullan

 
Efter skolan så gick jag och Julia ut för att fotografera varandra, resultaten ser ni snart!

It´s gonna take a lot to drag me away from you

Den här skoldagen har varit fylld med skratt och glädje. Jag har jobbat med ett projektarbete och det känns som att det kommer att bli lyckat! Ni får veta mer om det snart, för att jag behöver just eran hjälp!
 
 
 
Gosiga och roliga klasskamrater! ♥ Älskar sista bilden, det är verkligen ett bra exempel på när man får ett jättefint foto på ett ögonblick, jag älskar rörelsen i bilden, synd att bilden togs med en webbcamera.

All of the lights

Känner mig lite såhär idag:
Haha jag är så trött idag! Fast det är ju inte så konstigt. Nu ska jag gå mot spårvagnen som tar mig till skolan!
 
 

Bajs

Jag skulle byta lakan, hittade inte alla delar, så jag fick kombinera de lite, haha snyggt. Nu ska jag sova, oj, det blev väldigt sent. God natt och sov gott!

Do what makes you happy, be with who makes you smile, laugh as much as you breathe and love as long as you live

Promenerade till gymmet, kände mig som en kille för att jag bara gick in och styrketräna direkt, haha, träffade Emely efter det och blev glad, jag älskar henne, jättemycket.
 

Nicole

Nu är det så att jag har lovat min fina Nicole att jag ska skriva ett inlägg om henne, så jag gör det.
 
Du, Nicole André, du är jävligt fin, på både insidan och utsidan. Jag och du lärde känna varandra för nästan ett år sedan, när du fick en stor plats i mitt hjärta, då kändes det så himla bra. Vi hade alltid så himla roligt, skrattade tills tårarna kom, men vi hade de stunderna då vi grät, på grund av ilska eller sorg - och då har du alltid funnits där. Det är det som är så fantastiskt med våran vänskap, vi finns där för varandra, oavsett om det är något bra eller dåligt vi vill berätta.
 
I maj, så blev vi ovänner. Det var inte speciellt kul, det gjorde jävligt ont och det fick mig att förstå hur mycket du betydde (och betyder) för mig. De månaderna vi inte var vänner, de var förjävliga, jag kände att jag behövde dig, hela tiden, men jag ville inte vara svag och "falla tillbaks". Men sedan, när du kom fram till mig och bad om ursäkt på den där festen, då kändes allt så himla bra. Jag trodde inte att det skulle bli som förut, men det blev det, haha, det gick inte att stå emot. De sakerna som vi gjorde mot varandra när vi var ovänner, gjorde vänskapen starkare. 
 
Jag blev så glad i torsdags när du, Micke och Oscar kom och kollade på min dans, jag kände verkligen att du var där för min skull, för att stötta mig, för att visa hur duktig jag var. Åh, du är så himla bäst. Jag älskar dig, min prinsessa. Du är så himla vacker, fin, söt, gullig, underbar på både insidan och utsidan, glöm inte det! Du förtjänar det bästa, det är du värd. Du är verkligen som en syster och jag känner att jag är en del av din familj, det känns underbart. Jag kommer alltid att finnas här för dig oavsett vad som händer i framtiden, min Nicole. Jag älskar dig, tusen varv runt jorden ♥
 
 
 
 
Haha åh, minns du? Tacos hemma hos mig, spontan bio, när gick runt i kalla Norrköping, när vi var i tvättstugan med Oscar. Kärlek till dig ♥

hollows.

 
Nu tycker jag att ni ska lyssna på den här låten: 
 
Om ni tycker om det ni hör, så kanske ni vill höra mer? Då kan ni klicka här:
http://hollowsofficial.bandcamp.com
Facebook
Spotify

Don't try to fight the feeling cause the thought alone is killin' me right now

Igår så gick poppingen bra faktiskt! Jag har bestämt mig att börja poppa framför spegeln hemma varje dag, till slut kommer det att synas. När jag kom hem så kokade jag pasta och så kollade jag på Williams Lista.
 
 
 
 
 

I want to tell the whole world about a friend of mine

Vaknade precis, det är studiedag idag. Så himla skönt. Min kamera har börjat strula igen, fan fan fan! Men jag tänker fortfarande blogga.
 
 

I was never much of a romantic I could never take the intimacy

 
Den här dagen startade riktigt dåligt, tycker inte om när det är grått ute ju, man blir så ledsen. Men nu kommer jag att bli glad, för att jag ska dansa snart, med världens bästa dansgrupp ViBE. Vi ska dansa popping, det är svårt. Det kan man gör när man dansar popping är att man spänner och släpper musklerna snabbt, jag dansar inte popping så ofta direkt, så det händer ingenting när jag poppar, haha. Men det är kul ändå, såhär ska det se ut i alla fall:
 
 

We blame each other for the things that we got right

Igår så åkte jag tåg till Linköping. I Linköping så spelades det musik på Skylten och det tittade jag på tillsammans med några fina människor. Det var trevligt. 
 
 
 
 
 
 
 

Visst skiter jag i mig men inte i dig

Förlåt förlåt förlåt! Skrev inte ett enda inlägg igår, men jag satt knappt vid datorn igår. Men jag ska fixa det!
 
 

Poss & Kram

Haha gullig bild, god natt.

Uschfybläbajshej

 
Idag är det en sådan dag som jag verkligen inte fastnar på bild. Jag kanske har tagit 100 bilder på mig själv idag, men jag har inte blivit nöjd med någon. Det är så frustrerande. Men det kan ju inte gå bra hela tiden, det är som livet, haha. 

Free thinkers are dangerous

 
 
 
Efter skolan så tog jag spårvagen in till stan. Där träffade jag Marcus. Vi har varit på myrorna, fikat en gång, sedan en gång till med Bäver och Emma. Det var trevligt.

I wanna be always here by your side

 
Himlen är grå. Min katt sitter och tittar ut genom fönstret. Nu ska jag ta tag i lite skolarbeten.

How come every time I get the chance I lose my cool and I blow it?

 
 
 
 
Skoldagen idag var riktigt kort. Jag kom hem för ett bra tag sedan och jag har fotgraferat och tagit det lugnt.

I should've kissed you, I should've told you, told you just how I feel

 
 
 

Videoinlägg

Klicka hääääär för att se det!
 

Trosdag, oj, jag menar torsdag :PpppPPPP

Kolla på videon bara x))) :*** <333 §§§


Ways upon ways keep me down and I can't get to the top

Städade badrummet lite och så tog jag fram de nya badrumsgrejerna som jag och mamma köpte förra veckan, har druckit te och pratat i skype med Sofia. Nu ska jag sova. Det är torsdag imorgon? Tiden går riktigt fort ju!
 
 
 

It's the thrill I feel my heart beat race

 
När jag om hem tog jag på mig baddräkten och sedan så åkte jag och mamma vidare till Centralbadet. Där så spenderade vi lite kvalitetstid tillsammans genom att simma, bada, basta och bara umgås. Det behövdes verkligen och det var så avkopplande. 

Can you roll down a window? I just wanna feel the wind blow, in my face. Cause the moments gone a blinking of time, that's why I never wanna close my eyes

Slutade skolan klockan två, min klasskamrat Thea tyckte om det som ni ser. Jag tog spårvagnen hem.

If I could turn back the hands of time then my darling, you would be mine

 
 
 
 
 

You're just like an angel, your skin makes me cry

 
 
 
 
Skoldagen började med att ta på sig rocken och så utförde vi en laboration, det var intressant. Vi har haft håltimma och nu väntar vi på att lektionen skall börja.

Čudna jada od Mostara grada

Har pratat i skype med min fina Emely. Nu ska jag sova, en helt okej/bra dag, en helt okej/bra start på veckan. 
 
Charmig bild från Skype

How I'm feeling, it doesn't matter. Cause you know I'm okay.

Jag älskar dig. Du får älska mig. Men det gör du inte, jag känner på mig det.
 
 
 

I have some food in my bag for you, not that edible food -- the food you eat? No, I have some food for thought, since knowledge is infinite it has infinitely fell on me.

Skulle egentligen åka iväg till Emely, men det blev andra planer. Pappa fixade mina minneskort, oh happy day! Ska ta tag i lite skolarbeten nu.
 
 

Hajdemo u planine, jer tamo nema zime

 
 
När jag kom hem så spenderade jag lite kvalitetstid med mamma. Det var skönt. Vi tittade på när hon lagade mat och sjöng bosniska klassiker så högt vi kunde med min fader.
 
 

One look out my window theres trees talking like people

Idag har jag haft på mig det här, skoldagen slutade klockan tolv. Åkte spårvagn till gymmet, där brände jag kalorier och så byggde jag muskler.

I’ve asked about you and they’ve told me things, but my mind didn’t change, I still the feel the same

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag blir så omotiverad när jag inte har en kamera som jag kan fotografera med. Men jag ska fixa det! Jag får nöja mig med de bilderna jag har nu.
 
 
 
 

Jag ska aldrig någonsin ge upp


:@

Jag blir så himla frustrerad nu, mina minneskort till kameran fungerar inte!!! Det står att kortet är fullt, men jag har tömt alla. Åh!!! Jag vill ju blogga, jag vill ju fotografera.
 
 

Det finns dagar då jag kryper in i kroppen och gömmer mig

Var en skådespelerska, var med i föreställningen. Spela teater. Ställ in föreställningen, visa ditt riktiga jag. Sluta skådespela.
 
 

They call it dancing, we call it living

 
Efter skolan så träffade jag en fin vän. Sedan så blev det att dansa bort mina trubbel, eller dance my troubles away som man säger på engelska (det låter och ser bättre ut). Vi lärde oss en ny koreografi, den var snabb och rolig. Den gamla koreografin var vi klara med. Det som är så kul är att vi dansar kingstyle och newschool på dancehallen, jag har ju nästan bara dansat queenstyle och oldschool i ett år, men det är kul, bara det är dans så! Åkte spårvagn med fina Josefine sedan, vi pratade om allt möjligt.

Förlåt för att jag aldrig någonsin har sagt förlåt

Igår så var jag i skolan, där gjorde ett prov och jag kom upp i nästan 2000 ord! Det gick riktigt bra, har inte känt att det har gått riktigt bra på ett prov på länge! Wiho. 
 
 
 
 
 
 
Yerko, Clara, Calle och jag i skolan!
 
 
 
 

Baby doll-doll-doll

Jag ber om ursäkt för att jag inte uppdaterade någonting igår, men mitt internet fungerade aldrig och jag var inte hemma på hela dage. Men idag så ska det bli bättre!
 
 

นอนหลับฝันดี

Nu, mina vänner. Så ska jag sova. Imorgon så väntar en lång dag. Somnar med lite ilska och irritation i kroppen. Jag blir så arg på människor som hatar på människor som har lyckats i livet. Jag blir så arg på människor som är allmänt otrevliga. Jag blir så arg på människor som inte hör av sig, när de har sagt att de ska göra det. Jag blir så har på människor som använder sig av dubbelmoral. Jag blir så arg på att människor inte låter folk tro på vad fan de vill. Men en sak som gör mig glad, det är att jag har nått mitt mål - och det är att jag har fått 200 unika besökare idag. Woho! Hoppas att ni stannar kvar, även fast det här inlägget inte var så roligt direkt. Men de andra kanske var det? Nej, nu måste jag sluta rynka pannan, kommer ju få rynkor till slut!
 
 
 
 
 

Grattis broder!

Idag fyller han år, men jag vet att han inte bryr sig så mycket. Men jag kände lite att jag var tvungen att göra ett inlägg ändå. Han är nu 19 år gammal och han har funnits i mitt liv i 16 år av de 19 åren. Jag älskar honom, han har en riktigt stor plats i mitt hjärta. Han har gjort mig till den jag är idag, han har alltid funnits där och stöttat mig enda sedan jag bar blöja. "Även om du blir kriminell och gör olagliga saker, så kommer jag alltid att finnas där för dig". Jag älskar dig Naim. Du vet var du har mig. Grattis på födelsedagen. Pussar (som du alltd torkar bort) och kramar (som du inte torkar bort) från din syster, Ruvejda.
 
Ser ni? Han tycker inte om mina pussar. Fast jag tycker om att pussa honom. Bilden togs i Juni och det var Emely som tog den.

Mina åsikter om slöjor

Nu tänkte jag skriva mina åsikter om slöjor och sådant, för nu har fått veta vad sju personer tycker om det. Det är alltid kul att folk kommenterar, då vill man fortsätta att blogga!
 
Om ni inte förstår så mycket så kan ni kolla på det här inlägget (klick) så kommer ni att förstå allt, det garanterar jag!
 
Då börjar vi. Jag är uppvuxen i en muslimsk familj, men ingen av kvinnorna i min familj bär slöja. Jag tycker att det är bra med slöja, om man använder det med kläder som passar (då menar jag såhär, klicka på ordet 'såhär'). Om man t.ex. är muslim och avänder slöja, men har tajta kläder - då förstår jag inte grejen med det. Slöjan är ju som ett hjälpmedel till att täcka sig? Jag tycker att det är fint att ha slöja, man ser det fina hos en kvinna. Ögonen och ansiktet. Fast håret kan ju också vara väldigt fint, men jag tycker inte att det är inte lika viktigt som ansiktet och ögonen.
 
Det finns män som tvingar sina fruar att bära slöja. Det tycker inte jag är att vara troende och religös. För i Koranen står det inte någonting om att man MÅSTE ha slöja på sig, det är någonting man väljer själv. Så det är inte okej att tvinga sin fru att bära slöja, det är långt ifrån okej. Men folk gör ju vad de vill, vilket kan gå över gränsen och det är sjukt.
 
Varför jag bar slöja den dagen som jag tog den där bilden var för att jag var i Bosnien och det var ramadan då, jag skulle be fem gånger om dagen och så fastade jag, sedan ville jag pröva på hur det är att gå runt i ett muslimskt land med sådana kläder. Jag gick runt på stan och till en vän som stod nära vår familj. Det var skönt att gå runt i det, man kände inte att män eller killar tittade på en på ett sexuellt sätt, som jag hade känt förut. Men jag kände mig inte hemma i att gå runt så på staden, för det kändes som om jag var i Sverige. Man fick konstiga blickar, vilket var väldigt konstigt eftersom att det är ett muslimskt land. Men så tänkte jag på en grej: det var krig i Bosnien för några år sedan och då påverkades landet av kommunism, människorna blev mindre religösa och de börja gå emot sin egna tro och religion. Jag kände mig i alla fall bekväm i både slöja och utan, jag kände att jag kunde vara mig själv i båda. 
 
En annan tanke som poppade upp i huvudet var - varför ska inte männen vara heltäckta? De behöver bara täcka till knäna och precis innan armbågarna. Det finns ju människor som har en fettisch (eller flera) för händer, fötter, armar m.m, så människor kan ju bli sexuellt attraherade av männen då.
 
Jag tycker att det är riktigt fint att bära slöja och det, jag har faktiskt planer på att bära det när jag blir äldre. Men just nu så är jag 16 år gammal, då prövar man på olika stilar och det är riktigt kul! Jag tycker om kläder och jag känner inte att man har så mycket variation när man bär slöja, därför vill jag just nu använda de kläderna som jag använder nu. Jag bär ändå inte jättetajta kläder, så det spelar ingen roll egentligen. Men någon i framtiden, då så ska jag bära slöja, mest för att det är fint. Tack för mig!

She didn't know to tell him that se was in love with a rastaman

 
 
Har legat i en lutande säng (det låter inte så skönt, men det är en sådan säng som man kan justera med hjälv av en fjärrkontroll) och läst ut min bok. Nu ska jag bara läsa igenom mina texter, sedan är jag klar. Älskar när man är klar med ett arbete, det är så himla skönt, det känns som om man har burit på en väldigt tung ryggsäck och att man släpper den. 

Julia ♥

Åh, jag har en sådan fin vän. Julia heter hon. Jag älskar den här bilden. Jag älskar när man tar ett spontant foto på någon och på de sekunderna som det tar att trycka på knappet, så har man fått ett fint foto på ett fint ögonblick.
 

Kärlek är ett lotteri, vill man vinna - måste man i alla fall spela

 
 
Lagade omelett, det vart misslyckat. Med en jamande katt som var desperat efter mat vid mina fötter så drack jag saft och åt upp omeletten, det var kanske misslyckat, men det var gott. Nu ska jag sätta mig och plugga till provet.

På södra halvklotet omfattas hösten av månaderna mars, april och maj.

 
 
 
När löven ligger på trottoarkanten. När de korvar ihop sig och blir torra. När de är blöta. När löven faller ner från träden. När det luktar löv. När man andas in frisk luft. När man bär en långärmad tröja och en t-shirt över det. När man går i kängor. När man värmer sig genom att dricka te. När det är lite mörkt på morgonen. När man fryser lite. När man blir röd om kinderna. Då, mina vänner. Då är det höst. Det är mina höstkänslor i alla fall.

Jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid.

 
 
 
 
Lite bilder från skolan. Hagatimmen pågick innan lunchen och då stack jag och några klasskamrater till Partaj, haha det var intressant, missade en hel lektion för att jag hade hälsosamtal med skolsyster, jag klagar inte, haha.
 

Titt så fint

 

Somliga går med trasiga...byxor!

 
 
 
 
Tog på mig lite kläder, jag har ramlat så många gånger när jag har haft mina blå byxor har gått sönder. Nej, jag skoja bara, jag klippte i de igår. Åkte spårvagn med Calle till skolan, nu sitter vi och har naturvetenskap. Det är så intressant så jag måste sluta blogga!

Höstmorgon

 
Det var mörkt ute när jag vakna. Man blir lite trött, men det är mysigt.

Rubrik

Gymmade för mig själv efter skolan, det var skönt. Gick sedan till FMG och så gick jag och Emely på stan, åt lite snabbt på Espresso House också, det var mysigt. Har suttit och pratat med Sofia och Andreas ett tag. Nu ska jag läsa boken Eskort och sedan ska jag sova.
 
Jag och Oscar var lite uttråkade...

I spårvagnen


Att koncentrera sig när man ska plugga...

 
När jag skulle göra en uppgift i skolan så kände jag att jag inte kunde koncentrera mig:
Sedan fick jag en idé:
Jag skrev sökte på studying music på Youtube och så hittade jag den här:
Då kunde jag koncentrera mig, så använd er av mitt tips så kanske det fungerar för er med! Jag försökte lyssna på KoЯn men då sjöng jag bara med i låtarna, haha...

Mitt hjärta blöder

 
 
 
Nu är jag klar för en kort skoldag, vi slutar klockan tolv! Woho! I mina nya skor ska jag nu gå till hållplatsen.

Oski ♥

Min vän Oskar skrev "NÄSTA BLOGGINLÄGGG DU GÖR, SÅ SKA DU FÖRKLARA FÖR MIG HUR JAG ÄR SMÄRTSAMT ÄRLIGT, BÅDE BRA SAKER OCH DÅLIGA", så då gör jag det.
 
Okej, Oskar. Du är en väldigt fin vän. Vi har pratat väldigt mycket de senaste dagarna och jag känner att jag lär känna dig mer och mer för varje dag och det känns bra. Vi pratade lite förut men du sket i mig lite då och då, det var inte så kul. Jag blev väldigt arg på dig, flera gånger. Men jag sket i det, för att jag tyckte om att prata med dig och när du dök upp i chatten ibland så blev jag bara glad att du ville prata med mig, så jag sket i att du brukade skita i mig. 
 
Vi träffades en gång i somras, vilket är riktigt synd, för det var riktigt kul att få träffa dig. Du var så pratglad, rolig och snäll. Innan dess hade du bett om ursäkt, för att du hade ignorerat mig. Jag blev jävligt glad då, det var så fint att du insåg att du hade gjort fel. Fast jag minns när jag träffade dig och Immortal Days, då så tyckte jag inte om dig, jag var så himla nervös och rädd. Jag kände inte att jag kunde lita på dig. 
 
Du slutade att skriva till mig och du började ignorera mig igen. Då tänkte jag "okej, Oskar börjar bli sitt gamla jag igen, jag ska skita i honom". Men nu, förra veckan och den här veckan, så har vi pratat en massor, nästan varje dag, du har sagt så fina saker och du har varit så fin (du är det nu med). 
 
Jag tycker att du är en riktigt fin, snäll, rolig, snygg, söt och härlig kille. Glöm inte det. Du är värd allt bra som finns i den här världen. Det enda som är dåligt med dig är att du kan ignongera mig, men vadfan, det är Oskar liksom, du försvinner, sedan kommer du alltid tillbaka. Kram ♥
 
GLÖM INTE ATT VI SKA GIFTA OSS
 
Du är bäst ♥
 
 
 
 
 

Jag har en fråga!

 
Vad tänker ni när ni ser bild nummer ett och bild nummer två? Tror ni att jag väljer att bära slöja eller är det någon som tvingar mig att bära den? Tror ni att jag trivs lika bra i båda? Ni får tänka och tycka vad ni vill, det är bara att kommentera. Motivera vad ni tror, tycker och tänker! Det är jag på båda bilderna, men jag andra kläder på mig, annat smink m.m. Jag tycker att det här är riktigt intressant så kommentera på! Ni får veta vad jag tycker imorgon!

Can you see the young girl standing in the window?

Den här kvällen så har jag skrivit med min fina vän Oskar, han är bäst. Nu ska jag ta ett bad och bara koppla av, ska läsa en bok samtidigt. Har en fråga till er sen, så håll utkik!

I wanna love you and treat you right

 
 
 
Klockan 16.00 så hämtade mamma mig vid min skola, vi åkte till Ingelsta och köpte det ni ser på bilderna ovan och så åt vi kebab (som äkta blattar, haha). Tack mamma ♥

Tell dem straight

 
 
 
Jag tog på mig mina favoritjeans och resten av kläderna, sedan så satte jag på mig mitt röda läppstift och så åkte jag spårvagn till skolan. Åh, jag har saknat spårvagnarna så mycket (jag har åkt med ersättningsbussar i en månad), de representerar ju Norrköping, min fina stad. 
 
 

Everyday I see my dream

 
Vaknade klockan 07.30 idag och jag kan inte påstå att jag var speciellt pigg då. 

Here I am different in this normal world

Befinner mig just nu i skolan, det blir en lång dag. Men jag tror att det går snabbt för här har man roligt.

Grattis Emely!

Nu fyller du sexton år. Det är den fjärde födelsedagen som jag firar med dig. Du är min bästa vän och du är underbar. Du är så himla fin, söt, vacker, gullig, snygg, het, sexig, haha okej nu börjar det går överstyr. Men du är ju det, retard. Under de här åren så har vi åkt en berg- och dalbana tillsammans, fast vi har faktiskt varit på toppen av backen fler gånger än vad vi har varit nere, vilket är jävligt bra. Du förtjänar en riktigt bra dag, för du är bra, du är inte bara bra, du är bäst. Jag älskar dig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Well, my friends, the time has come, to raise the roof and have some fun

 
Två bilder från gårdagen. De kanske inte har världens bästa kvalité men de är ju lite charmiga.

Never give up

 
 
 
Idag dansade jag bort mina problem till dancehall, med världens bästa dansgrupp (ViBE). Min fina Emely och jag tog en mysig fika på Fräckan. Vi snackade skitsnack och åt gott. Nu känner jag att man är påväg mot den där uppförsbacken i berg- och dalbanan som man lever i under hela sitt liv. Snart är jag på toppen, jag mår bra. Jag hoppas att ni mår bra och om ni inte gör det så hoppas jag att det blir bättre snart. Det löser sig, det gör det alltid, det kommer att fixa sig till slut, som Jason sjunger så fint med sin skånska dialekt.

Laku noć

Nu säger jag och min kompis god natt. Mina pupiller är vita. Jag känner mig som en skådespelerska för att jag sover med smink. Varför inte? Nu blir mina ögonlock jättetunga och mina fötter värker (ja, jag var tvungen att klaga). Laku noć, eller god natt som man säger på svenska. Men jag tycker ju om att blanda språk.
 

Ko bi reko čuda da se dese

 
 
I lokalen blev det mycket festligheter. Det fanns bosnisk musik i luften, vi dansade och sjöng. Jag träffade lite nya människor och så träffade jag några saknade vänner. En fin kväll, helt enkelt.

I get my shoes off falling off my pants, I leave my heartbeats in the sand

 
 
Som den kvinna jag är så kokade jag pasta samtidigt som jag slog en signal till Ajla. Hon kom hit senare, jag sminkade henne och gjorde iordning hennes hår, sedan gjorde jag likadant på mig själv. Efter det så åkte vi bil till en lokal.
 
 
 

There will never be a morning, there will never be a scene

 
 
En lördag fylld med löv, sol, kyla, skratt, stadsvandring, fika och en fin Julia var inte helt fel.
 
 

Om du kan läsa den här rubriken, läs texten nedan:

Den här texten är så himla läsvärd, den hjälpte mig. Använd er av mitt tips fina läsare och läs den:
 
Vill du ta livet dig själv? Föreställ dig detta. Du kommer hem från skolan en dag. Du har haft ännu en hemsk dag. Du är redo att bara ge upp. Så du går till ditt rum, stäng dörren och tar fram det självmordsbrevet du har skrivit och skrivit om och om och om igen. Du tar ut de rakblad och skär för den allra sista gången. Du tar flaskan med piller och tar dem alla. Du stänger dina ögon för allra sista gången. Några timmar senare, slår din lillebror på din dörr för att komma och berätta att middagen är redo. Du svarar inte, så han går in Allt han ser är att du ligger på din säng, så han tror att du sover. Han berättar för din mamma. Din mamma går till ditt rum för att väcka dig. Hon märker att något är konstigt. Hon griper tag i papperet i handen och läser det. Snyftande, försöker hon att väcka dig. Hon skriker ditt namn. Din bror, så förvirrad, går och berätta för pappa att "Mamma gråter och han kommer inte vakna." Din pappa går till ditt rum. Han ser på din mamma, gråtandes, håller hon brevet intill sitt bröst. Det slår honom, vad som händer, och han skriker. Han skriker och kastar något på väggen. Och sedan faller han på knä, han börjar gråta. Din mamma kryper över till honom, och de sitter där och håller om varandra och gråter. Nästa dag i skolan, finns det ett meddelande. Rektorn berättar för alla om ditt självmord. Det tar några sekunder för det att sjunka in, och när det gör det, blir alla tysta. Alla skyller på sig själva. Dina lärare tror att de var för hård mot dig. De genomsnittliga populära tjejerna/killarna, de tänker på alla de saker som de har sagt till dig. Tjejen som brukade reta dig och kalla dig namn, kan hon inte låta bli att hata sig själv för att hon aldrig berätta hur vacker du är. Ditt ex flickvän, den som du sa allt till, som gjorde slut med dig .. hon kan inte hantera det. hon bryter ner och börjar gråta, och springer ut ur skolan. Dina vänner? De snyftande också, undrar hur de aldrig kunde se att något var fel, och önskar att de kunde ha hjälpt dig innan det var för sent. Och din bästa vän? Hon är i chock. Hon kan inte tro det. Hon visste vad du gick igenom, men hon trodde aldrig att det skulle gå så illa ... Illa nog för dig att avsluta det. Hon kan inte gråta, hon kan inte känna någonting. Hon ställer sig upp, går ut ur klassrummet, och bara sjunker till golvet. Skakar och skriker, men inga tårar kommer ut. Det är några dagar senare, på din begravning. Hela staden kom. Alla visste att du var killen med den ljusa leende och fin personlighet. Den som alltid var där för dem. Massor av folk prata om alla de goda minnen de hade med dig, det var en hel del. Alla gråter, din lillebror fattar fortfarande inte att du dödade dig själv, han är för ung. Dina föräldrar sa bara att du dog. Det gör ont i honom en hel del. Du var hans storebror, du ska alltid vara där för honom. Din bästa vän, hon försöker att vara stark hela tjänsten, men så fort de börjar sänka din kista till marken, förlorar hon det. Hon gråter och gråter och slutar inte på dagar. Det är två år senare. Dina lärare sluta på sitt jobb. De *Mean Girls* har ätstörningar nu. Pojken som brukade reta dig skär sig själv. Ditt ex flickvän vet inte hur man älskar längre och bara leker runt med killar. Dina vänner går alla in i depression. Din bästa vän? Hon försökte ta livet av sig. Hon lyckades inte som du gjorde, men hon försökte ... din bror? Han fann till slut ut sanningen om din död. Han skadar sig själv , ropar på hjälp på natten, han gör precis vad du gjorde åren fram tills ditt självmord. Dina föräldrar? Deras äktenskap föll samman. Din pappa blev en arbetsnarkoman att distrahera sig från din död. Din mamma fick diagnosen depression och bara ligger i sängen hela dagen. Människor bryr sig. Du kanske inte tror det, men det gör de. Dina val påverkar inte bara dig. De har effekter på alla. Avsluta inte ditt liv, du har så mycket att leva för

You can now wash away that I love you

Förlåt för att jag inte blogga igår, men så fort jag kom hem så somnade jag. Nu ska jag ta bussen in till stan och ta en fika med en fin Julia.
 
 
 

System Of A Down - Mind

Om ni är vakna så kan ni trycka på play och lyssna på den här låten, jag tycker att den är bra.
 

You look like one of those dancers from the Hanson video

 
Efter skolan så hälsade jag på min kära farmor, där lyssnade jag på hennes fina historier och så kollade vi i ett fotoalbum där man kunde hitta bilder från när hon var ung och när jag var yngre. Traskade vidare till Sofia och vi åt, skrattade och så hjälpte jag henne med hennes läxa (Sofia gömmer sig i bakgrunden på andra bilden för att hon är så himla attraktiv så att hon behöver inte ens visas här). Därefter så dansade jag dancehall i en timma och en haltimma, dans är den bästa medicinen. 
 
 

Come close to me, let me feel you

Kom hem för ett bra tag sedan och titta vad jag hitta:
 
(tar en bättre bild när det är ljust ute)
 
 

London bridge's falling down, falling down, falling down

Befinner mig just nu i skolan. Vi slutar klockan tolv. Woho!
 
 

One thousand reasons to cry out, is that a life? A thousand reasons to smile, I tell you why: consolation to you tears I'ma light up your way

Nu ska jag gå ner för trapporna, när jag har gjort det så blir det att kolla på tv med pappa samtidigt som jag ska måla naglarna.

Torr humor

 
 

I just want you to be proud

Jag mådde inte så speciellt bra, fick ett telefonsamtal från min far och efter några minuter kom han hem med glass och så pratade vi. Jag älskar honom.
 
 
 
 
Han är ju lite knasig ♥
 
 

I hela mitt liv har jag hört en sång, en vaggvisa du sjöng en gång

 
 
 
Jag vaknade klockan nio. Stirrade rakt upp i taket ett bra tag, det var intressant. Lagade lite frukost med min lugna spotifylista (klicka på "spotifylista" så kan ni lyssna på den) i högtalarna. Nu ska jag duscha och ta dagen som den kommer.
 
 

God natt

Den här kvällen så har jag skrivit med min fina vän Oskar, det har varit underbart. Nu ska jag släcka lampan som lyser i taket och sova.
 

Money can't buy us happiness

 
 
Idag har jag vandrat runt i mina trasiga skor. Jag har varit på workshop på Friskis & Svettis med några från skolan, det var intressant. Träffade därefter några fina vänner på stan och vi umgicks, det var fint. Något som var mindre fint var att jag tappade bort en hundralapp så jag fick lite ångest förut, men sedan kom jag på att pengar inte är allt. Jag hoppas att den människan som hittar min hundralapp verkligen är i behov utav den.
 

Runaway from me baby

Ni hittar de här godingarna på Teknikmagasinte för 150 svenska kronor.

Hålet i mitt öra blir större och större

Som den fjortis jag är så töjde jag örat på skoltoan dag och då såg det ut såhär:
 
Det kändes och då gjorde jag såhär:
"Det luktade inte gott där" sa Clara, det tyckte inte jag häller:
 
 
Nu är hela inne och nu är jag lugn:
 

Ut och jogga i regnet!


Känner du lyckan genom sorgen?

God eftermiddag! Jag har fått i mig ett paket nudlar och fått ur mig lite ord genom att skriva ner de på ett papper.
 
 
 
 

Roulette

I have a problem that I cannot explain, I have no reason why it should have been so plain. I have no questions but I sure have excuse, I lack the reason why I should be so confused. I know, how I feel when I'm around you.
I, don't know, how I feel when I'm around you. Left a message but it ain't a bit of use, I have some pictures of what might be the deuce. Today you saw, you saw me, you explained, playing the show and running down the plain. I know, how I feel when I'm around you. I, don't know, how I feel when I'm around you. I, I know, how I feel when I'm around you. I don't know, how I feel when I'm around you, around you.
 

I know how I feel when I'm around you, I don't know how I feel when I'm around you

God dag! Förlåt förlåt förlåt! Jag har inte haft tillgång till varken en dator eller internet så jag har inte kunnat blogga. Men nu är jag tillbaka. Sitter i skolan och har skön musik i hörlurarna. Snart är det dags för mat, det är bra, för det kurrar lite i magen.
 
 

RSS 2.0