Måndagen den 25 mars 2013

Jag har promenerad 6 km idag, dansat i 3 ½ timma och nu ska jag dansa ytterligare 1 ½ timma. Någon kommer att sova gott inatt.
 

Söndagsmorgon den 24 mars 2013

Började min söndagsmorgon med en promenad. Därefter åt jag en näringsrik frukost och duschade. Nu sitter jag och lyssnar på musik, sedan ska jag kolla på fotbollsmatch och dansa med Ajla.
 
 

Lördagen den 23 mars 2013

God dag! Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Igår så vaknade jag upp hemma hos Thea med Elina, Emelie och Felicia. Jag spelade Wii medans de andra sov, sedan så gjorde de mig sällskap. Hela lördagen var en slappdag, vi gjorde absolut ingenting och vi bara va.
 
 
 
 
Bilder från gårdagen!

Fredagsmorgon den 22 mars 2013

Vaknade före alarmet idag så jag kollade på PLS, målade naglarna och gjorde iordning mig i lugn och ro. Så himla skönt.
 

Tack Lydia


Believe that life is worth living and your belief will help create fact

 

Frågestund!

Fråga vad som helst, om vad som helst. Behöver inga namn. Ger dig ett vettigt svar i en video. Fråga fråga fråga!
 

Jag vet hur det känns när hoppet dör

 

Onsdagen den tjugonde mars 2013

Glassätande ur glasspaketet (en av de bästa sakerna som finns). Födelsedagsfirande på Texas Longhorn. Shopping. Städning. Matlagning. Skön onsdag.
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdagen den nittonde mars 2013

 
Glassätande. Tedrickande. Överraskningar. Skola. Bosnisk folkdans. Jag tycker om tisdagar.
 
 

Måndagskväll

Dansade dancehall i en och en halvtimma, det va grymt kul. Duschade länge, målade naglarna och nu sitter jag och kollar på Prettty Little Liars.
 

Födelsedagspresenter

 
 
 

Klättrar vi upp eller faller vi ner, har vi någon koll på vilken riktning vi färdas? Ja vi verkar leva på samma planet, men vi lever knappast i samma världar

 

Den artonde mars 2013

En rolig dag i skolan, haha fyfan vad jag tycker om att umgås med Yerko och Oscar. De är så knäppa. Jag har världens bästa klass också, pusspusspuss på er.
 
 
 

Underbar födelsedag

Har haft en underbar dag fylld av shopping, dans, kärlek, glädje och fika. Imorgon ska jag fira mer hos farmor och i veckan ska jag och föräldrarna på resturang.
 

17 mars 2013

Vaknade av att pappa fixade frukost till mig. När klockan slog 7.20 drog han mig i öronen, som han alltid gör den 17 mars. Varför? Jo, för att det är min födelsedag och för att det ska tydligen hjälpa mig att växa. Sedan tog jag en rask promenad.
 
 
 

Min knasiga klass - Del 1

Lite filmer och bilder från förra terminen!


Romme 2013

Resa till Romme med några i klasskamrater


Liiite tidiga födelsedagspresenter

 
 

Lördagen den 16 mars 2013

 
 
 
Efter lunchen så åkte jag och föräldrarna till min moster för att fira min födelsedag lite smått. Jag skulle egentligen träffa min saknade vän Julia men jag fick tyvärr förhinder. Det var väldigt mysigt hos min moster ändå.

Smiješno je to da osoba za koju bi ti primio metak je zapravo ona koja drži okidač

 
 
Efter sminkningen så gjorde jag iordning mig, efter det så åt jag lunch med familjen.

Maskinen

 
 
 

Fredagen den 15 mars 2013

Igår var det en lugn dag i skolan, jag hade gjort klart alla arbeten så jag gled bara runt lite. När jag kom hem tog jag en jogginrunda på 2,5 km (det tog mig 15 minuter den här gången, woho). När jag kom hem dansade jag, sedan stretchade jag och därefter lagade jag mat till mig och min sjuka bror.
 
 

Prvi poljubac davno zaboravljem

p

Festival och konsertsommar ♥

 

Saknar mitt lockiga långa hår

 
 
 
Längtar tills jag kan använda lockigt löshår och sätta upp håret i en knut. *Försöker att ha bra tålamod*

Torsdagen den 14 mars

När jag kom hem tog jag en jogginrunda på 2,5km, det tog mig 20 minuter. *Applåder*, åt mat och stretchade efter det. Nu ska jag kolla på PLS.
 
 

FMG

 
 
 
Idag så besökte jag Film & Musikgymnasiet. Där gjorde jag klart två skoluppgifter och umgicks med fina vänner.
 
 
 

Vill du lyckas? Våga misslyckas!

 
 
 
 

Vans & en longboard

 
 
 
 
 
 

Wiiie

Den här kvällen har jag diskat, stretchat, duschat, pluggat, målat naglarna och kollat på PLS. Jävlar vilken produktiv och rolig dag det har varit. Natti ♥
 

Nu ska jag till biblioteket och plugga!


Onsdagen den trettonde mars

Är precis hemkommen från en 3-timmars danstäning med Hagagymnasiets danslag. Jag säger bara en sak: FYFAN VAD GRYMT DET KOMMER ATT BLI! JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD. Samlade vuxenpoäng genom att dra till körskolan och fixa ett teoripaket, snart är det dags för mig att ta tag i körkortet. Woho! Nu ska jag städa mitt rum och badrummet!

Bad

Tog ett bad förut och nu är det dags för mig att stretcha.
 
 

Dagens bilder från instagram

 

Tisdagen den tolfte mars

Idag så har jag varit i Romme och åkt skidor med Thea, Jonathan, Felix, Anna, Felicia, Emil och Oscar. Det har varit väldigt roligt borstett från att vi fick vänta på bussen i två timmar, högljudda passagerare på bussen och en gråtande bebis på spårvagnen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Woho!


I lördags

 
 
 

It's okay to say you've got a weak spot, you don't always have to be on top


I'm a firm believer that the hard work pays off

 
Efter en engelskalekion så gick vi till Stallet, där åkte vi skridskor och det var väldigt roligt. När jag kom hem köpte jag lite livsmedel som jag behöver imorgon. Nu sitter jag här hemma och lyssnar på lugn musik.

Kolla vad duktig min kompis är

 
 

11 mars 2013

Sitter i skolan och pratar om Maslows behovstrappa. Det är både kul och tråkigt. I eftermiddag så ska vi åka skridskor, det ska bli kul. 
 
 
 

Everybody deserves somebody who makes them look forward to tomorrow

Nu har jag duchat, kollat på Pretty Little Liars och målat naglarna. Natti ♥
 
 

Hur långt man än har kommit så är det alltid längre kvar

Efter städningen så träffade jag Nicole och Mikael en snabbis, därefter så tog jag spårvagnen till stan och träffade Oskar. Vi tog en promenad och pratade om allting, han är en sådan fin vän och han var väldigt saknad. Klockan fyra sa jag hej då till Oskar och begav mig mot Dansstudion. Där dansade jag inte så mycket men vi fick i alla fall ihop en koreografi! Gick ner för kungsgatan och umgicks med saknade Ylva efter dansen. Det har varit en väldigt bra dag idag, jag har hunnit träffa saknade vänner.
 
 
 

17 år

Om en vecka så fyller jag år, jag vill ha massor av presentkort på Ikea och Indiska. Jag vill göra om mitt rum!!!
 
 

La familia

Även fast jag ibland kan känna att jag hatar min släkt så tycker jag ändå om den, vi har så mycket att ge, så mycket historia. 
 
 
 
 
 
 
 

Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment

Förlåt för den usla uppdateringen men jag hade alltför mycket att göra igår. Begav mig till min farmor och lunchade där, efter det så gick jag till den bosniska föreningen och väntade på resten av gänget. Därefter åkte vi till Linköping och uppträdde, förutom att min toffla ramla av när jag dansa så gick det bra för att vara min första gång. Sen var det "fest" men vi var inte på festhumör så vi satte oss i ett klassrum och tog det lugnt, haha.
 
Jag och Ajsa
 
 

9 mars 2013

 
 
Började min lördagsmorgon med att ta en promenad på 4 km, jag brände 200 kalorier och gick cirka 4000 steg. Efter det så åt jag frukost. Nu är jag ensam hemma så jag ska höja volymen så högt att det blir äckligt och städa mitt rum.

Rödtott

Tog spårvagnen till den bosniska föreningen och dansade. Har färgat håret, det vart lite misslyckat men jag ska försöka fixa det så snabbt som möjligt. Nu ska jag sova, natti.

8 mars 2012

För en stund sedan så kom jag hem från en produktiv dag i skolan. Jag har nu bokat en resa till Romme och köpt lite grejer som behövdes.
 
 
 
 
 

Hallå

Hej på er, vad fint att människor fortfarande tittar in här. Jag ska börja blogga igen, efter en väldigt lång tid. Men nu förfan. Vad har hänt i mitt liv? Jag har klippt mig och fokuserat väldigt mycket på skolan. Tänk på livets mening och gjort absolut ingenting, men det har varit nyttigt.
 

RSS 2.0