Bloppis

Svarta byxor från BikBok. Oanvända. Säljer på grund av att de är för stora. Storlek M. Nypris: 300:- Jag säljer de för: 75:-
 
Shorts från märket ONLY. Storlek 38. De finns inte längre i butik så de är väldigt unika ;) Säljer de för 50:-
 
 
 
 

God dag!

Ligger i min gosiga säng och lyssnar på Zeljko Joksimovic. Kollar på fina klänningar. Känner lite att festgarderoben är lite tom så nästa månad vet jag vad jag ska fokusera på. Dagens planer är att fika med min saknade vän Yerko och bara hänga här hemma. Läsa lite i Körkortsboken. Ta det lugnt. Me gusta.
 

De är på rea och de ska bli mina

Är kär...
 

Besvikelsen när de är på rea och den enda modellen som finns är den fula modellen

 
Vill ha de med skosnören :(
 
 

Tisdagen den 30 juli 2013

 
 
Städade hela badrummet. Min katt var mitt sällskap och Wu-Tang Clan spelades lite för högt i högtalarna. Promenerade till Ajla och umgicks med henne (ja, vi umgås varje dag. Vore onaturligt om vi inte gjorde det). Befinner mig nu uppe på mitt rum. Sitter i min säng och tillbringar min tid på Facebook (hemsidan där alla kan spionera på varanda). Det är ganska mysigt när Frank Ocean spelas i hörlurarna. Produktiv dag idag = bra dag.
 
 
 

Jogginrunda, powerwalk, keso, situps & squats

 
 
Började min dag med en jogginrunda och en powerwalk i gymmet. Gjorde 70 situps och squats. Åt keso med vanilj, äpple och päronsmak tillsamans med ett äpple och kanel (det här kommer vara min drog när jag är sötsugen).
 
 
 

Wu-Tang Clan aint nuthing to f' with

 
 
 
 
 
Sitter och lyssnar på Wu-Tang Clan. Den 22 augusti ska jag se de live. Jag längtar. 

Gårdagens inköp

 
Köpte bara de silvirga örhängerna längst ner till vänster på nedersta bilden. Snodde bilden från Maxine.
 
 

Vaken och kan inte somna om

 
Ska klippa ihop ett filmklipp så länge!
 
 

Powerwalk

Tog en powerwalk med Ajla. Satte oss på altanen och hängde lite. Färgar håret nu och väntar på att det ska torka.
 
 
 
Bilder från instagram (klick)
 

Måndagen den 29 juli 2013

 
Åkte in till stan och träffade några kompisar för att lämna lite pengar till de. Satte oss på BK och träffade saknade  Cyrus! Därefter tog jag spårvagnen till farmor där jag fikade, pratade och kollade på gamla bilder (på bilden ovan ser ni min far när han var 5 år gammal).
 
 
 

Björnstammen, mönstrad kjol & leopardmönstrade skor

 
 
 
 
 

Beställt den här skönheten, snart är den min!

 

Tumblr & lyckad omelett

God morgon! Eller god dag. Jag vet inte vad jag ska säga men det är morgon för mig i alla fall. Lyckats laga en omellett *applåder* (det brukar alltid bli en äggröra istället). Legat kvar i sängen länge. Kollat runt på tumblr (klick) och nu ska jag kolla på PLL.
 
 
 
 

Bråvalla

 
 
Även fast jobbet på Bråvalla sög så hade the time of my life. Sett alla mina förebilder nu. Bilderna är tagna från mina vänners instagram. 
 
 
 
 
 
 
 

En thriller, stjärnor, apelsinkrokant och min bästa vän

 
 
 
Filmmys med Ajla. Kvällspromenad efter det. Bra avslut på en bra dag. Brukar inte tycka om söndagar men den här var jävligt bra.
 
 
 
 

Dancehall, Loka, promenader & styrketräning

Promenerade in till stan. Dansade dancehall med ViBE. Tränade styrketräning med Josefine och Cassandra. Promenerade hem med Cypress Hill i hörlurarna. Träningsvärken känns redan.
 
Min bästa vän på vägen hem
 

Dagens fynd

 
Det här kommer bli min nya favorit. Väldigt skön!
 
 

ViBE träning

Väcktes av att föräldrarna prata väldigt högt i köket. Åt frukost och somnade om igen. Nu ska jag ta en powerwalk till ViBE träningen. Skönt och komma igång med dansen igen efter semestern! Vi säger som det står på min tröja ME GUSTA!
 

If it's loving that you want then you should let me be your girl

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördagen den 27 juli 2013

 
 
 
 
 
Nopprat ögonbrynen (aj). Ätit vindruvor. Köpt löshår. Hjälp pappa med maten. Promenerat.Träffat min saknade Ajla. Druckit kaffe och tranbärssaft på min altan tillsammans med henne. Fått tusen skrattanfall. Den här dagen har varit underbar.
 
 
 
 
 
 

Nu är mitt rum klart för renovering

 
Så himla skönt och veta att jag bara har saker som jag verkligen behöver i mitt rum och att det är rent. Nu ska det hållas rent med. Ska börja köpa in lite inredningsgrejer, en ny hylla och målarfärg. Mitt rum ska bli mer personligt. Åh, vad jag älskar inredning!
 
 

Kvällens look i rörliga bilder

 
 
 
 
Imorgon så får jag ta bättre bilder, gillar inte att ta bilder i det här ljuset. Är väldigt nöjd med klädseln, exakt den stilen jag har strävat efter ett bra tag nu.
 
 
 
 
 

Fan fan fan

 

26 juli 2013

Dagen började med att jag lagade en kryddig äggröra till brunch. Sedan så tog jag en jogginrunda, powerwalk och därefter gjorde jag mina dagliga situps och squats. Fortsatte med storstädningen av mitt rum och nu är jag äntligen klar. Duschade, sminkade mig och tog på mig lite finare kläder för att sen möta upp Mårten, Pontus, Calle, Ashur, Amanda och Adam för att sedan titta på bio. Bra film, bästa umgänget och en skön kväll helt enkelt. Tack!
 
 
 
 
 
 

Gårdagen

Fortsatte med storstädningen av mitt rum. Därefter blev det hård dansträning i två timmar, min ljusgråa tröja blev mörkgrå vilket bevisar hur hårt jag tränade. Mötte sedan upp fina och saknade vänner för att hämta ut våra biobiljetter.
 
 
 
 

Förälskad

Jag vet inte hur många gånger jag har haft någonting på gång med en kille och det har slutat med att jag har blivit dumpad. Jag vet inte hur många gånger jag har känt mig speciell och som den enda tjejen för en kille fast det har varit en lögn. Men den här gången är det inte så, det är annorlunda. För nu vet jag att det är äkta, nu känns det verkligen som att det kommer att bli något. Nu är jag förälskad. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, det är precis det jag har gjort. Längtar tills jag får träffa dig. Du är finast. En månad har gått och du läser mig som en öppen dagbok. Längtar tills jag får träffa dig, ljubavi moja.
 
Lycklig
 
 
 

Öva öva öva

Nu tar jag på mig danskorna och dansar. Nu är det så att jag har missat alla träningar som mina dancehallbrudar har haft vilket riskerar att jag kanske inte får vara med och uppträda i augusti. Men nu är det så att jag verkligen vill det så jag tänker kolla på de klippen Josefine har lagt upp och öva. 2 av 3 koreografier har jag lärt mig nu så det här kommer säkert gå galant. 
 
 

Saknar mitt långa hår ganska mycket

 
 
Om håret bara kunde växa liiite snabbare så jag i alla fall kan använda löshår igen. Det är skönt med kort hår men det finns inte så mycket att göra med det och jag gillar att fixa med hår, naglar och kläder. Det gör så mycket eftersom att jag inte använder så mycket smink.

Garderobsrensning

Kul att jag inte uppdaterade bloggen ett dugg igår när jag hade sagt att jag skulle börja blogga igen, haha. Men ja insåg att mitt rum behövde en storstädning så det har varit min sysselsättning både igår och idag. Nu är min garderob rensad och jag ska gå vidare till min hylla. 
 
 
 
 
Känns skönt och veta att jag bara har kläder som jag tycker om i min garderob nu. Den känns lite tom men nu ska jag börja bygga upp den stilen jag vill ha vilket betyder shopping!!!
 
 
 
 
 

Under tiden som jag har varit borta så har jag:

♥ Varit på Bråvalla och sett många artister live där
♥ Sett Korn live
♥ Fångat Fieldys plektrum (basisten i bandet Korn)
♥ Lärt känna nya människor
♥ Tagit farväl av min bror som nu är bosatt i Mallorca
♥ Kopplat av i Pula, Kroatien
♥ Blivit masserad av en riktig massör för första gången
♥ Åkt parasailing
♥ Saknat en speciell person (det gör jag fortfarande)
♥ Shoppat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Livet är inte perfekt

Sitter i mitt gröna rum och skriver med en fin person. Den enda personen som gör mig glad just nu faktiskt. Jag tänker för mycket, alldeles för mycket. Speciellt på det som har varit och det som väntar. Jag lever aldrig i nuet. Eller, väldigt sällan i alla fall. Jag vill göra så mycket, jag sätter upp massor av mål, nästan för höga. Det leder till mina äckliga depressioner. Jag blir rädd, jag vill fly, jag vill inte ha kontakt med någon, alls. 
 
Det är just därför jag försvinner från bloggen. Jag låser in mig i mitt gröna rum och det är här jag stannar, ibland flyr jag också. Hamnar på sidan där människor visar hur jävla bra liv de har och tror att de har det mycket bättre än mig och att jag är den enda som har det svårt. Fast det är inte så, inte alls. För någon annan kanske inte mina problem är så farliga och jag kanske tycker detsamma om den personens problem.
 
Men varför skriver bara folk om positiva och bra saker? Varför vill alla bara visa upp hur perfekt deras liv är? Jag märker det själv, jag bloggar bara när jag mår bra. Inte när jag mår dåligt. Men jag ska sluta med det för ingens liv är perfekt och jag skiter i om det här är en offentlig blogg. Det är min blogg och jag skriver vad fan jag vill här. 
 
Jag är väldigt glad som person. Därför tror människor att jag mår bra hela tiden. De tror att jag har ett perfekt liv. Men i de stunderna då jag mår som värst känner jag mig bortglömd och utanför. Jag är en person som alltid finns där för andra men när jag väl behöver de, finns de inte där för mig. Men visst har jag de som bryr sig om mig, det är klart (ni är guldvärda ♥) men jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Jag vill bara säga att mitt liv inte är perfekt och det är inte ditt heller. jag har mina upp och nedgångar och de får ni hänga med om ni fortsätter att läsa min blogg. Peace.

RSS 2.0