Fredagsmys

Sista dagen på praktiken idag. Lämnade platsen med ett litet sorgset ansiktssuttryck, jag kommer att sakna eleverna och personalen. Jag fick en liten present av dem med, så himla gulligt. Jobbade och lämnade in en skoluppgift i tid idag, woho! Är dock alldeles för trött för att fotografera och dela med mig av bilder, jag tar tag i det imorgon. Natti
 
 

Torsdagskväll

Hoppade in i ett rosa skumbad samtidigt som jag kollade på Pretty Little Liars. Så himla skönt efter en stressig dag.
 
 
 
 

Torsdag

Idag har jag varit väldigt stressad, irriterad och tråkig. Blä. Skulle träffa Emmalisa, Amanda och Jennifer men det blev inte av på grund av allt plugg. Men nu har jag skrivit hela 1464 ord om min praktik. Haha måste bara skriva en liten not till mig själv: SLUTA GÖRA UPPGIFTER DAGEN INNAN DE SKA INLÄMNAS RUVEJDA. Så, tack för att ni förstår (fast jag har blivit väldigt bra det, uppgifterna ger bra resultat). Nu är jag glad och mindre stressad, yäääy.
 
 

En födelsedagspresent, hårnålar och en kjol

 
 

6 Februari 2013

 
 
Onsdag. Praktik. Dans med barn. Fina pratstunder. Shoppingrunda på stan. Thea och Elina. Åka spårvagn. Snö. Irriation. Glädje. Trötthet. De här meningarna/orden beskriver min dag.

Nu säger jag nattinatt

Kan inte sluta le och jag älskar det ♥

Så himla bra!!!

 

Tisdag

Hej på er! Idag så har jag varit på min praktik och så har jag dansat. Det har gått bra. Nu ska jag duscha, sedan ska jag stretcha.
 
Det här är mitt mål

God morgon

 
Nu är jag klar för dagen. Jag har inte sovit någonting inatt, jag har varit alldeles för glad och sprallig, jag har ingen aning om varför. De flesta hatar måndagar, men jag tycker om den här dagen, jag känner på mig att den kommer att bli bra.

Where there is great love, there are always wishes.

Jag har planerat veckan, städat rummet och duschat. Jag mår bra, väldigt bra. Skall nu sova samtidigt som det droppar vatten i nacken, blä, det är den enda nackdelen med dreads. Det tar så himla lång tid för de att torka!
 
 

Tillbaka

Hallå! Nu är jag tillbaka, ni kanske undrar vart jag har varit? Jag har varit med om en liten depression men nu börjar jag sakta men säkert ta mig ur den, har börjat inse massor av saker nu efter min praktik och efter alla ångestattacker. Men börjar allt falla på plats igen, dansen börjar imorgon och jag har haft en fin helg i Stockholm med mina kära föräldrar. Jag börjar bli vanliga Ruvejda igen, den positiva och glada Ruvejda. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0