Nostalgi

Av någon anledning så har dessa låtar spelats om och om igen i mina hörlurar och högtalare. Jag minns när MTV faktiskt var Music Television och inte handlade om gravida tonåringar och fulla italenare som "lever livet". Jag saknar det. 
 
 
 

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on

Cyklade i mina sandaler (för första gången i år) till Dansstudion för att hjälpa med ViBE inför lördagen. Runt åtta cyklade jag hem i den varma kvällsolen och åt så kallade hurmasice (en bosnisk bakelse). Sedan blev det en kvällspromenad med massor av tjejsnack med min fina Irma.
 
 

Sista maj 2013

Skoldagen var produktiv och rolig. Efter skolan cyklade jag hem tills min kedja hoppa, jag fick sedan promenera hem från stan. När jag till slut kom hem spenderade jag en lång tid framför datorn för att bli klar med konditionsrapporten. Åt årets första persika (sommarkänslor ♥).
 
 

Jag är inte sådär superduktig på att blogga

Rubriken talar för sig själv. Men när jag mår dåligt, mår bloggen dåligt. Den bara ligger där och dammar i hörnet. Förlåt. Men jag hamnade i en liten svacka (som jag av någon anledning alltid gör i slutet av varje skolår i min livshistoria). Huvudsaken är att jag mår bra nu och att jag ska börja med bloggandet igen. Hade förövrigt en väldans mysig helg med min fader förra veckan.
 
Min katt syns inte för att han är svart och mystisk

Lördagen den 25 maj 2013

Dagens planer är att ta tag i mina skolarbeten och spendera lite kvalitetstid med min fader.
 
 
 
Bilder från när jag fika med Julia för några veckor sedan
 
 

Kan inte leva såhär mer

Nu är det dags för mig att förändras. Nu ska jag ta mig i kragen och göra mina föräldrar stolta. Men det viktigaste är att jag ska göra mig själv stolt. 
 

Onsdagen den 8 maj 2013

Vaknade upp och åt en riktigt god frukost. Klockan 9.40 blev det brännboll med elevombudet, efter det hade jag en temalektion. Nu väntar jag på min sista lektion, sen ska jag hem, fräscha till mig lite och sedan fika med Julia. 

Awkward & studerande

Den här eftermiddagen spenderas framför studier (varför ska alla tro att man studerar i ett universitet när man skriver studier?), jobbsökande och den pinsamt roliga amerikanska serien Awkward. Lite glassätande blev det med.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunchrast i solskenet

 
 

I just can't believe what they've done to me

 

Tisdagen den 7 maj 2013

 
 
 
 
 
När jag kom hem från den soliga skoldagen så gjorde jag lite mellanmål. Därefter satte jag mig på vår trädgård och läste i min engelskabok. Det ska jag fortsätta att göra. 

Träningsvärk & kaffe

Finaste koppen, kaffet räddade min dag. Jag går som en kossa på grund av träningsvärk och jag är väldigt trött på grund av söndagen och gårdagen. Hård träning är bra i alla fall, förutom att man blir så jävla trött. 

Måndagen den 6 maj 2013

Tja! Ber om ursäkt för den sega uppdateringen, men jag har varit helt död hela dagen. Promenerade så mycket igår, lite sömn på det. Plus intervallträning på idrotten, sedan ett hårt danspass därpå. Jag är helt slut. Slut och stressad för den delen, men jag är glad. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska läsa på om kost.
 
 
Mami ♥
 

Lördagen den 4 maj 2013

 
 
 
 
 
 
 
 
Åkte en karusell. Träffade en väldigt saknad Julia. Promenerade hem med Julia och Oskar. 

Söndagen den 5 maj 2013

Dämpade gårdagens söndagsångest genom att städa, dansa och promenera väldigt långt med min bror.
 
 

@Emmalisa

Med Julia och Maxine. För någon timma sedan var vi med Amanda. Vi åt gott och umgicks, det ska vi fortsätta att göra.
 
 

Lördagsmorgon den 4 maj 2013

Vaknade runt tio. Jag har tittat på VÄNNER, ätit frukost och bakat kladdkaka (det är gotta-sig-dagen idag). Senae ska jag cykla igenom nästan hela stan och lämna CV:n och personliga brev.
 
 
 
 

You are exactly what I want

Jag vill inte förstöra det "ni" har. Men jag vill ha dig, jag vill att du ska höra av dig och lägga märke till mig. Snälla, bara gör det. Jag lovar att inte göra dig besviken och att aldrig svika dig som hon gjorde. 

Simma luuugnt

 
 
1750 meter simmande var helt OK. Blev avbruten oh jag känner att jag behöver bli en snabbare simmare. Men det kommer. Fick massage av vattnet i Äventyrsbadet och tog hand om mig själv i bastun och duschen. Nu är jag sådär härligt rosig om kinderna och jag tittar på filmen Smekmånaden tillsammans med mina föräldrar.
 
 

Centralbadet & fruktsallad

En prdokutiv skoldag, det gillas. Även fast man känner av lite förkylning och pollenallergi. Ätit fruktsallad och kollat på VÄNNER. Nu ska jag åka till Centralbadet för att simma några längder med mamma.
 
 

Fanfanfan

Sov länge, det var skönt. Men missade NP i engelska, hoppas att jag får göra det snart. Det måste gå. Är sjuk med, ont i halsen, huvudet och är täppt. Skulle ju tagit klass för Andre Cosmic idag, hoppas att han kommer igen snart. Dålig dag, jaaa.
 
 
 
 
 
 

Torsdagen den 2 maj

Efter en kort skoldag så dansade jag tillsammans med Hagas danslag. Därefter åkte jag hem, åt mat och pluggade. Sedan var jag så trött så att jag somnade.
 
 
 
Årets första glass GB-glass med Yerko, wiiie.

Första maj

Lite filmklipp från första maj, så himla mysigt och härligt väder.


Vasaparken 1 maj 2013

Cyklade in till stan. Där mötte jag Marcus och Simon, de satt med två främlingar som var väldigt öppna och trevliga. Älskar när människor är sådana i Sverige. Solade, åt muffins, spräckte mina byxor när jag skulle gunga (fan), spelade gitarr, sjöng och promenerade tillsammans med Marcus och Simon. Så himla härligt väder, blev soltrött. Åh, vad jag har längtat efter det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdagen den 1 maj 2013

Vaknade i fel säng, enligt min mor och far har jag tydligen gått i sömnen och pratat. Städade, pluggade, lagade mat för 4 personer, bakade för 6 personer samtidigt som jag lyssnade på mitt nyinköpa album (Divanhana).
 
 
 
 
 

Klädsel 30/4

Valborg, hahaha.
 
 
 

Hotel Brionio @Pula, Kroatien

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
*Längtar*

Dålig dag?


Jag älskar dig, men nu måste vi ta och säga farväl


Divanhana

Kom fram till Södra Teatern med föräldrarna strax innan 20.00, då fick vi besked om att konserten var framflyttad och skulle börja 21.00 istället. Vi satt och pratade med en trevlig kvinna från Riksteatern så länge och drack lite gott, sedan började konserten. Dansade framför scenen, fick jättemycket beröm från både pubilken och Divanhana. En gammal man sa till de att de borde anlita mig, haha. Underbar konsert, älskar att ta del av den bosniska kulturen och sjunga fina sevdanlike.
 
 
 
 
 

Framme i Stockholm

Det var tre timmar kvar tills konserten så vi passade på att hälsa på min kusin Sejla. Fikade och åt lite pizza, det var jättemysigt.
 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdagen den 30 april 2013

Efter skolan så tvättade jag kläder, lagade mat och bjöd hem Maria och Yerko för att de skulle mixa en låt tillsammans med min bror. Därefter åkte jag till huvudstaden tillsammans med mina föräldrar.
 
 
 
 
 

RSS 2.0