Livekarusellen, Adam Tensta, vänner & förskylning

Hej, jag tänkte skriva "förlåt för dålig uppdatering" men den har inte varit så dålig, men jag vet att jag kan bättre. Jag har inte suttit framför datorn så mycket, så det är därför uppdateringen inte har varit på topp direkt. Jag har sett Adam Tensta, varit på Livekarusellen, träffat saknade vänner, spelat Tekken 3 och haft en underbar helg. Något som är minde underbart är att jag har varit lite smått sjuk hela tiden, usch.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I can't always say 'It's gonna be better tomorrow'

Stannade hemma igår. Sov, drack te, knarkade huvudvärkstabletter och gjorde allt för att bli frisk.
 
 
 
 
 
 
 

Happy b-day JD

Idag fyller en av mina förebilder år, så jag vill bara säga grattis. Tänk att jag ska få se honom i sommar!

Nyårslöften 2013

1. Äta nyttigt och forstätta att gå ner i vikt.
 
 
2. Resa mycket till olika städer.
 
3. Satsa på dansen till 110%
 
 
4. Lära känna så mycket nya människor som möjligt
 
6. Vara sparsam med pengar, skaffa jobb och vara duktig i skolan
    
 
 
 

MAD!!!

 Alltså, jag orkar inte med honom. Han är så jävla bra, nu är han min favorit. Längtar tills mars, april, maj och juni! 

Vill bara att alla sår och blåmärken ska bort, så jag kan låta såren på insidan läka snabbare


37 grader celsius är allting som behövs

 
 
 
Smärta, i både hals och huvud. Jag hatar det, inget flyter på som det ska. Att ha praktik på en förskola är inte det bästa då heller, men man får kämpa. Ligger nerbäddad i sängen nu och ska sova en liten stund, måste bli frisk tills imorgon för då är det Livekarusellen som gäller. Halstabletter, te, alvedon, grönsaker och frukt får vara mina bästa vänner ikväll.

A Ni Mal

I mars så ska jag ta klasser för en här grymma dansaren, efter det så ska jag åka upp till Stockholm en gång i månaden för att ta klasser för honom. Jag längtar, det var så kul när jag tog klass för honom den 14 december, jag lärde mig så mycket och jag blev så inspirerad.

Försöker att vara den positiva Ruvejda

Fan vad jag hatar att vara trött, för då tänker jag så mycket. De negativa tankarna kommer upp och det är sjukt jobbigt, ska duscha, stretcha och sedan krypa ner i sängen. Det har varit en bra dag, men humöret är dåligt. Hoppas att ni har det bättre.
 
Visar det fula fingret, förlåt...

Tjabba tjena hallå

 
 
 
Bilderna togs precis när jag vakna, nästan, så därför ser jag lite trötter ut. Försov mig, haha...

Choklad, tjejsnack och vardagslyx

 
Planerade att komma hem 19.30 men jag träffade Edina på vägen hem och vi pratade i en timma, haha. När jag kom hem så tog jag ett väldigt varmt bad samtigt som jag åt choklad och kollade på Pretty Little Liars (vardagslyx på hög nivå). Nu sitter jag och pratar med Liam och en väldigt fin människa. Det är så gosigt, men jag borde sova.

Once upon a time on the planet somewhere, a bombastic beat was born...lets call her Hip Hop.

 

Måndag

Idag så är det tisdag, men för 5 minuter sedan så var det måndag (om man ska vara petig). Igår så hade jag min första dag på min praoplats, det var jättekul! Jag praoar på ett fritidshem så man får göra massor av roliga saker med barn, jag älskar barn så jag trivs jättebra. Slutade 15.30 och åkte till dansen direkt, övade inför den 2/3 då vi ska uppträda. Åh vad jag längtar tills kurserna börjar för nu kommer jag att gå med personer som brinner för dansen lika mycket som jag, blir mer taggad av sånt. 
 
nd

Puss och kram, nu säger jag god natt


Nytt i garderoben:

 
 
 
Ni får tydligare bilder imorgon
 
 
 
 
 
 

Folklor

Träffade Ajla och Zijo efter min och Emelys fika, vi promenerade till dansen. Jag var där tills klockan 20.30 sedan så åkte jag hem till Ajla för att hänga där med Irma.
 
Jag och fina Zijo, hihi vi är smurfarna ♥

Empan

 
Träffade min fina och dumma blondin och tog en fika (det är bara jag som får kalla henne dum blondin, bara så att ni vet). Vi pratade om livet och lite planer inför sommaren, det var gosigt. Jag hade saknat henne så mycket.

Don't be a fool

Gjorde mina söndagsrutiner (städa rummet och badrummet), sedan så sminkade jag mig och så satte jag på mig lite finfina kläder. Satte på Frank Ocean i hörlurarna och begav mig mot hållplatsen för att sedan rulla in mot staden.

Nu ska jag ta mig ur sängen och ta dagen som den kommer

 

Längtan

Vill ha vår, åka longboard, cykla, jogga utomhus, bära tunnare kläder, bära min jeansjacka, köpa massor av fina vårkläder. Give it to me baby! 

Nneka - Africans

 Hon är så vacker och hon har en sådan skön röst!

Natti

 

Mys

 
 
Nu har jag tänt lite ljus, satt på Pretty Little Liars och ätit lite god kvällsmat. Snart ska jag sova, åh vilken bra lördag det har varit!

Bowling

 
 
 
 
 
 
 
 
Träffade de här fina varelserna och vi bowlade, det var ett bra tag sen jag gjorde det! Men jag säger som Pontus, mitt klot var onyktert, det gled till den högra sidan hela tiden, haha! Men det var väldigt roligt, avslutade kvällen med en fika. Tack ♥
 
 

Röda läppar, mönstrade byxor, vit krage, randig tröja och en fake-piercing

Duschade, flätade håret och sminkade mig för att sedan ta spårvagnen mot stan.
 
 
 
 

Lördag

Den här lördagen började  med att jag latade mig framför Pretty Little Liars. Sedan så ägnade jag mig åt mina läxor. 
 

Frank Ocean - Novacane

 Åh, vad jag tycker om Frank Ocean.

Fanfanfan

Ville ju visa er vad jag har köpt men jag kan inte hitta mitt minneskot, damn it!

In da school

Sitter i skolan just nu, med lite halsont och huvudvärk som fortfarande sitter kvar. Attans! Idag skulle jag ha träffat Emely, men är lite för hängig. Någo speciellt idag är att min bror är med mig i skolan idag, haha det är kul. Lunch 12.20, stay strong.
 
 

Blubb

 
 
Det snöar ute. Har försökt att ta det väldigt lugnt för att jag inte ska bli sjuk. Nu ska jag fixa lite skolarbeten, med huvudvärk, fyfan...

Inget flyt

Är sjukt trött, irriterad, glad och litte smått sjuk. Fin kombination. Hatar att inte ha något flyt, men jag får väll sova och krya på mig när jag kommer hem. Slutar ju i alla fall klockan 12 och det är fredag imorgon.
 
Pekar finger till det här humöret, uuuh badass

Lockiga dreads


Ombre-naglar

 
 

Dosidos

 
 
Träffade Josefine, Maria och Rebecka runt fem. Vi åt mitt nybakade bröd, drack te, åt sockerkaka, målade naglarna samtidigt som vi tittade på en dokumentär om Bob Marley, han var en sådan fin man, varför föddes jag så sent för? :(

Höhöhö

Började dagen med en promenad. Sedan så drack jag mycket te, städade och bakade bröd med mamma, spelat gameboy, rengjorde mina skor med.
 
 
 
 
 
 

Guaaap

 Alltså, jag har drogat den här låten hela dagen. Har tryckt replay minst 100 gånger, så sjukt skön låt.

Försöker att locka dreadsen, undrar hur det kommer att bli


Min måndagskväll:

 
Har tagit hand om mig själv och pluggat. Nu ska jag meditera och stretcha.

Ännu mer kreativitet

 
Klippte lite i mina shorts, nu fattas det bara lite nitar och tygfärg. Mitt tips idag är att ni borde vara kreativa :D gör något fult gammalt plagg användbart!
 
 

Tack för att ni finns där för mig när livet inte är så lätt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Världens finaste vänner, ni gör livet värt att leva. Tycker om er ♥
 
 
 
 

Kreativitet

Tog ett par stenar från Kroatien, skapade en liten myspys-grej. Tog en chokladask och tidningspapper, skapade en till myspys-grej. Tog lite tidningspapper och klistrade fast på mina lådor, vilket gjorde de snyggare. 
 
 
 

Bada & plugga


Jag vill åka hit:

 
 
 
 
 

"There have been gatherings called Rainbow Gatherings since at least 1972, and there has been at least one large gathering of the tribes every year in the United States on public land around the 4th of July since then. Many people gathering together to pray for peace and healing in the world.

There are Rainbow Gatherings in almost every part of the world, in several countries and on every continent. There are World Rainbow Gatherings, International Rainbow Gatherings and a host of local - regional Rainbow Gatherings throughout the year. Some are scheduled with the solstice or equinox and at other special times throughout the year. By far, the largest and most widely celebrated Rainbow Gatherings are the Annual Rainbow Family Gatherings which are hosted in the United States on the 4th of July.

These mass gatherings can have as many as 30,000 people to as few as 7,000 all coming together in a humble manner to pray for peace in silence on the morning of the 4th.

The gatherings are called rainbow because they are for all the peoples of the earth, from many families, tribes, and nations."

Källa

 
 
 

...

Jag hör Pontus röst i huvudet hela tiden, gör det inte, gör det inte, gör det inte. Ruvejda, förfan.

En bra dag slutade dåligt, fan. God natt, försvinner ett tag.


Hemmafru nr 1


True love, ViBE love

 
 
 
Idag så har jag varit en hemmafru, det innebär att jag har tvättat och vikt kläder, diskat, lagat mat och städat. Jag har dansat dancehall och träffat ViBE, jag har träffat Emely och jag har också dansat bosnisk folkdans. Bra söndag.

I'm sick and tired of people treating me this way every day, who gives a fuck right now? I've got something to say too all the people that think that I'm strange - That I should be out of here locked up in a cage


New nails


Tack mami

Tack

Mina dancehall-tjejer

Världens bästa ♥

...

Jag är trött på dina misstag, trött på ditt beteende, trött på din sjukdom och trött på att anpassa mig efter ditt humör. Nu har jag satt ett stopp för det här. Jag hatälskar dig, fanfanfan.
 

Det kommer att fixa sig till slut

Idag så har jag fotograferat Immortal Days och umgåtts med dem. Jag har träffat Emely och hittat ett fint linne och ett par fina byxor. Jag pratade med Nicole förut men hon är och gör nummer två på toan, hahahaha.
 
Give me this outift

Fredagsmys

 
 
 
 
Ylva. Cyrus. Meditation. Vegetarisk mat. Te. Dumheter. Ringarna från Notre Dam. Mys. Dans. Musik. Det är vad min fredagskväll bestod utav, vad gjorde ni?
 
 
 

Jag vill att det ska vara vår ju

 

Give it to me baby

 
 
 

Festkläder från Bik Bok

             

 
                                                 
 
                                  
                                                                    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      
 
                                              
  
                   
 
 

Ge miiig en liten sen julklapp och en tidig födelsedagspresent nununu, Bik Bok har så fina grejer nu ju.



    
 
                                           
   
 
 
 
 


 

PLR och frulle


Pontus Fast

En annan underbar vän kallas för Sweetflow när han dansar, men han heter Pontus. Jag lärde känna honom i somras, när jag kom med i ViBE. Han har sett till så att jag har utvecklats inom dansen och han ger mig alltid energi och stöd när jag dansar, vilket är fantastiskt. Som person är han väldigt smart, trevlig, rolig, glad och snäll. Han har en blogg (klick) och där skriver han väldigt bra saker (han är väldigt ärlig också). Nu har vi känt varandra i ett halvår och det kommer att bli mer år, det känner jag på mig. Tycker om dig din lilla spänn-bög,hahaha ;)
 
 

Ylva, min vackraste vän ♥

Den här vackra unga kvinnan heter Ylva och hon är en av mina närmsta vänner. Vi har känt varandra i ett år nu och vi har sett varandra när vi har varit glada, arga, ledsna, trötta och flummiga (men mest glada och flummiga, för att vi blir alltid sådana när vi träffar varandra). Hon är likadan som mig - sprallig, glad, jordnära, godhjärtad, social och så har hon en positiv inställning på livet. Hon är stark och mäktig, hon är en av mina förebilder och hon känns som min storassyter. Hon är också väldigt musikalisk och hon kan sjunga och spela fiol så himla vackert, jag älskar henne. Alla borde ha en vän som Ylva. 

Tips

Tipsar om en jättegod frukost/lunch.


Färgglatt och "kattigt"

 
 
 
 
 
 
 
 

Tidigare idag:

 
 
 
 
 
 
 
 
Umgicks med min bästa Marcus, åt glass, frös, besökte Arbetets museum. Träffade Ylva och Cyrus, fikade dem (tack för chailatten Ylva) och tog en promenad med Emely sedan. Bra dag.
 

Just nu:

Målar naglarna och tittar på Pretty Little Liars.

3

Fikade med Ylva och Teodor, hängde hemma hos mig med dem efter det. Var hemma hos Cleves med Ylva, kom hem och var kreativ samtidigt som jag tittade på Dexter med min favorit. Avslutade dagen med att spela lite Gameboy.

Rappar bruuush

Yeah


Innan jag träffade Ylva så var jag kreativ och social med min bror:

 
 
 

Mitt nyårsfirande

 
När vi kom fram till den bosnsiska föreningen så satte vi oss vid våra reserverade platser, vi åt lite bosnisk mat samtidigt som det spelades härlig och fin bosnisk musik i bakgrunden.
 
 
 
 
 
 
 
 
När maten hade smält lite så gick vi upp och dansade, både vanligt och bosnisk folkdans. Sedan så ringde jag Josefine, Emely, Patrik (som inte svarade) , Pontus och Ylva (repris) för att tacka för alla fina minnen och önska de ett gott nytt år. Sedan forstatte festligheterna:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Smällde fyverkerier, försökte vinna på ett lotteri men Ajla vann istället och så fortsatte festighetlerna, kom hem runt 04.00. Jag har haft en underbar kväll och natt, tack allihopa som gjorde den så fin, rolig och underbar. Vad har ni gjort? Festat, myst, ingenting, softat? Berätta gärna!

Fika med Emely, inköp och mina naglar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyårsfin

 
 
 
 
 

Fina Ajla

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär såg Ajla ut igår kväll och inatt. Visst är hon fin? Speciellt sminket, som jag har fixat ;)
 
 

31 December 2012 - bilder från instagram

 

Innan jag gick till Ajla så...

...fixade jag naglarna med Emelys sällskap, köpte en ny bh och en liten julklapp/födelsedagspresent till Emely. Vi drack kaffe, klippte mitt hår och pratade om året som kommer och året som har varit.

RSS 2.0