Augustifestivalen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haft en underbar tid på Augustifestivalen med fina vänner. Skrattat tills jag har fått ont i magen. Dansat. Promenerat runt i staden. Ätit god mat. Pratat med främlingar. Kollat på ViBE. Haft flera underbara dagar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16

 
Vaknat och är väldigt trött. Idag står dans och Augustifestivalen på schemat, ska kolla in lite band och ViBE ikväll. Nu ska jag packa det sista sedan så drar jag!
 
 

Natt-funderingar

Glad över att jag har så fina människor i mitt liv. Humöret har gått uppåt efter att jag har fått prata ur mig lite. Är fortfarande i chock, har fortfarande ångest och är ledsen ofta på grund av Jessicas död. Jag ber om ursäkt för att min blogg är så nedstämande just nu, men jag hoppas att ni förstår. Men även jag, som brukar vara glad och positiv ska också få vara ledsen. Tänk på det hörreni, bara för att en person är glad hela tiden betyder det inte att den personen mår jättebra på grund av det. Fråga ett riktigt "hur mår du?" (inte hälsningfrasen) då och då så ska ni få se om ni får ett annat svar än vad ni förväntade er. Allt är inte alltid som man tror, peace. 
 
 

City Jam, Fyrverkerier & Augustifestivalen

Först jam med ViBE, gick väldigt bra och träffade många vänner. Stor publik fick vi med, tack som fan! Dancehall-träning efter det, nu börjar jag känna mig redo för showen vi har på lördag. Kollade på fyrvekerierna och gick runt lite på stan tillsamans med Josefine och Marcus efter det. Humöret har varit på topp och det har varit gosigt. Nu är jag lite nere men lyssnar på Timbuktu-Det löser sig och hoppas att det blir bättre snart. Livet är så ibland, kan inte vara så jävla hollywood-bra hela tiden.
 
Den här grymma fotografen tog bilden ovan idag på jamet!
 
 
 

Gym Class Heroes

Dålig dag. Hoppas att dansen gör dagen bättre. Tittar på snygga Travie McCoy och lyssnar på Gym Class Heroes. Glömde att de existera, nytt favoritband som jag lägger in i spellistan.
 
 
 
 
 
 
Han är ju inte liiite snygg 
 
 
 
 
 
 

Bruno Mars & läsande

Läs det här, så himla läsvärt!!! Hennes andra inlägg är också bra, även fast man inte är föräldrer själv så är det intressant. Jag känner igen mig i mycket som hon skriver. Sitter och lyssnar på Bruno Mars, han är väldigt charmig. Längtar tills jag får se honom live.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Favoritlåten, baby...♥

Mys hos Ajla

 
På kvällen umgicks jag med Ajla. Vi åt och drack gott, pratade med hennes mamma och gästerna som var där. Busade med busungen på bilden med. Bra dag, bra kväll. Är cp-lycklig nu. Så himla kär, förälskad, uigejkgeiog jag vet inte ens vad jag ska kalla det längre.
 
 

13

 
Dagen har tillbringats med farmor och en fin Marcus. Lekte frisör hos farmor och klippte hennes hår. Träffade sedan Marcus och tog en fika med honom, gosigt. Var utelåst sen, somnade på altanen. Haha, min kropp är lite utmattad.
 
 
 

Dance till your dead

 
Idag har det varit en fuldag för mig. Varit ledsen, arg och irriterad hela dagen så jag har spenderat dagen i mitt rum. Städat, lagat mat, hängt upp tvättade kläder, bakat och kollat på Dexter. Jag är ganska produktiv när jag är arg/ledsen/irriterad. Väldigt sent på kvällen cyklade jag till mitt andra hem, Dansstudion och dansade arslet av mig. Min facebook-status beskriver min insats ganska bra:
 
 
Ja. Nu har jag väldigt ont i mina knän och jag mår illa. Men ack så skönt det var. Mina dancehallgals och några från ViBE gjorde mig på bra humör, omedvetet. De är så jävla bra. Kärlek till de. Chattar runt med saknade vänner och nya människor, det är kul. Nu mår jag bra, jag är vädligt kärleksfull ikväll så om du känner mig kanske du får ett jättegulligt meddelande från mig på Facebook. Hihi. Allt börjar lägga sig på plats nu, även fast jag saknar Jessica väldigt mycket.
 
 
 
 
 

Nya naglar

 

Dexter, regn och pysslande

 
 
Suttit och kollat på Dexter samtidigt som jag har målat naglarna och lyssnat på regnet som droppar på balkongräcket. Den svenska sommaren kanske inte är den bästa, men mysig är den i alla fall. Det gäller att vara kreativ, att kunna hitta på saker ändå.
 
 
 

Frågestund

Gillar att svara på frågor, speciellt när de är intressanta och roliga. Så fråga på. Inte typ "varför är jag bäst?" eller "varför älskar du mig?". Svarar på allt förutom det. Anonyma frågor fungerar bra det med. Varsgågod, bring it on.

Basketlinne och funderingar

 
 
Gosar runt i brorsans basketlinne. Det är lite för stort men så himla skönt. Pratar med fina vänner. Saknar min älskade Oskarbabe. Han är i Thailand och ska bo där i ett år. Brorsan är i Mallorca och han ska vara där i ett år. Varför åker alla bort och varför är jag kvar i den här staden när det finns så mycket att upptäcka här i världen? Jo, för min tur har inte kommit en (och jag är inte lika snobbig som Oskar, haha puss älskar dig).
 
Mitt rum är gosigt, sitter med datorn i knät i världens skönaste säng, me like. Alla älskar sina egna sängar seriöst, de är de skönaste. Inte ens ett femstjärnigt hotell men fina sängar kan klå min säng, den har liksom fjärrkontroll. This is the shit.
 
 
 

Tröjor

 
Ganska bra att ha en bror med fin klädstil. Min garderob gick från tom till nästan proppfull av t-shirtar nu! Woho!
 
 

Dansdansdans

Dansat i 5h idag. Umgicks med Maria i två timmar. Har spenderat resten av den här kvällen i sängen, framför datorn med min Dosidos-lista i högtalarna. Är lite förbannad. Visst att jugoslaver brukar vara sköna, men jävlar vad de är kaxiga!!! Blir förbannad på människor som stör sig på saker som läggs upp på facebook, typ bråk och sånt men inte bara skiter på det. Om du inte tycker om det, ignorera det? Så simpelt är det.
 
Det är lätt och vara ful, speciellt för er idioter
 

Massa skor i hela hallen, folk vid fläkten som röker. Det är fest hos mig i kväll och hela världen är min

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hade kul i fredags.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥♥♥

Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggade igår. Men jag är full av ångest. En ångestklump tar över mitt bröst, hals och min mage. Det gör ont att förlora en vän på det sättet som jag förlorade Jessica. Att veta att jag aldrig kommer att få träffa henne igen. Hon är borta. Nu är det bara minnerna som finns kvar av henne, men jag vet att hon lever kvar i musiken också. Precis som Michael Jackson. 
 
Jag kanske ser glad ut, för er som har träffat mig. Men jag hatar och vara nedstämd bland människor. När jag träffar människor så blir jag glad för jag tycker om de. Det är det jag försöker göra för då kommer jag på andra tankar. Jag vet att hon skulle vilja se mig ha kul nu, istället för att sitta hemma och deppa. Tänker på henne hela tiden, speciellt  när jag dansar. För jag vet hur mycket hon tyckte om att se mig dansa. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Till Jessica

 

Jessica Riva

Imorse så fick jag ett meddelande från Ylva. "Har du hört vad som har hänt Jessica?". Förstod redan då att något dåligt har hänt. När vi pratade i Skype så berättade hon allt. Jag är fortfarande i chock och det är riktigt tungt i bröstet och jag har en klump i magen. Jessica bodde i Sverige ett år och jag såg henne sist den 28 juni 2012, då hon skulle lämna Sverige. Hon var en underbar tjej. Glad, positiv, rolig, engegerad, kreativ, musikaliskt och hon gav mig alltid ett leende på läpparna. Som Ylva sa "jag har aldrig sett någon kämpa för sitt liv så mycket som hon". Hon förtjänade inte det här, hon förtjänade att leva längre. 19 år, bara 19 år gammal. Vila i frid min ängel, min kära vän. Jag älskar dig ♥
 
 

Aj aj i magen


Har suttit och pratat med Ylva i en timma. Saknar den pricken. Har mensvärk med, det gör jävligt ont. Jag blir seriöst som en gravid kvinna under den här förbannade veckan som varenda tjej har i deras kvinnliga liv. Äter jävligt mycket och är sjukt trött. Fast blir inte sur och det är ju bra! Haha. Ska sätta på en serie och senare blir det cityjam. Glöm inte det (ni som bor i Norrköping, eller i närheten av Norrköping). 16.30, mittemot Nordea i stan så dansar vi.
 
 
 
 

Saknar mina dreads

 
 
 
 
 
 
 
Saknar inspirationen jag fick när jag hade dreads. Att man kunde ta på sig vad som helst men ändå se annorlunda ut. Får vänta några år sedan blir det dreads igen, när mitt hår är tillräckligt långt. Fast då ska jag nog använda mig av en annan sorts teknik.
 
 
 
 
 
 

Du är underbar vännen

Det här är en av de finaste vännerna jag har. Min bästis. Underbar kille. Go och glad (kexchoklad). Öppen, social, självsäker, kärleksfull, ärlig, smart och rolig. Dansar typ allt. Mest hiphop. En grym dansare. Grym kille. Kan inte sluta säga att jag är så glad över att ha honom i mitt liv. Han är inte lika kylig som andra killar brukar vara, utan mer tvärtom. Eftersom att vara känsosam tydligen är bögigt så finns det många killar som ska leka tuffa men det gör inte den här killen. Ni kan klicka er in på hans blogg med, där kan man lära känna honom väldigt bra. Klicka här för att komma till den.
 
 
 

Flum

Dansade i två timmar. Skrattade väldigt mycket med Johanna och de andra dancehallbrudarna (men det var mest jag och Johanna som fjanta oss, hehehe). Har lärt mig en sorts kullerbytta dancehall-dansare brukar göra. Nu har jag en outfit klar. Hoppas att jag hinner fixa rastaflätor med. Ligger i sängen nu och ska spendera kvällen här. Skönt!
 

Gårdagens inköp (tack för hjälpen Pontus)

 
 
 
 
 

Bajram

 
 
 
 
 
 
 

Reach for the stars, If you can see it you can be it

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens sminkning

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tittat på Fucking Åmål

 
 
 
Så jävla bra

Ne zovi me, ti razocarao si me

 
Igår fick det bli väldigt simpelt och naturligt. Invigde nya skorna med. Bebisar ♥
 
 
 
 

Starbucks

 
Startade min dag med det här hipsterkaffet. Väldigt gott. 15:- på Ica nu så varför inte passa på när det brukar kosta 25:- för den där lilla latten?
 
 

Party, karamu, fiesta, forever.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gårdagen. Det var underbart. Bra. Roligt. Kul. Intressant. Mycket nytt. Mycket dans. Me gusta. Si si si!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bajram Šerif Mubarek Olsun

 
Idag är det Bajram (Eid). En musslimsk högtid. Eftersom att jag är född som muslim så firar jag det. Det blir nog att åka till farmor och min moster för att fira lite halft. Fast jag saknar dock att fira det som vi brukade göra förut. Stora släktträffar med massor av mat, skratt och musik. Nu är våran släkt utspridd över hela landet och över staden Mostar i Bosnien. Men när jag blir äldre och skaffar barn så ska jag fixa sådana släktträffar igen, har ju trots allt många kusiner och två bröder (hahaha blatte). Låten beskriver Bajram Serif Mubarek Olsun/Eid Mubarak till alla muslimer! 

Rolig dag

Haft en rolig dag. Kom hem precis. Blev en spontan utgång till Folkparken där det fanns lite festligheter. Lärde känna massor av  nya människor, dökul! Bilder kommer imorgon.
 
 
Två PhotoBooth bilder från både idag (första) och igår (sista).
 
 

7

 
 
God morgon! Vaknade tidigt idag av att min katt piskade mig i ansiktet med sin svans, mysigt och hårigt. Mitt hår stod åt alla håll med. Har ätit frukost i sängen och bara legat kvar i den jättelänge. Så himla skönt. Snart får jag inte göra det längre. Idag ska jag besöka min farmor, köpa lite fina kläder på Myrorna och dansa. 
 
 
 

Kärlek är som ett lotteri, vill man vinna, måste man i alla fall spela

Kärlek. Det är ett jävla spel. Inte ett roligt spel utan ett väldigt tråkigt spel. Ett sådant spel som man bara spelar för att ha något att göra på en regning dag. Okej, kanske inte så. Men nästan. Så är det i alla fall för mig. Jag pratar om kärlek för en person man tycker om, är förälskad i. Inte kärlek till ett husdjur, en artist, familjemedlem eller en vän. Sudda bort det nu. Pratar om det de flesta tänker på när de hör ordet kärlek. En partner, pojkvän, flickvän, en person som bara är din och som du kan ha för dig själv.
 
Men innan den blir din, måste du kämpa. Det jag hatar är att jag måste leka svår vilket är något jag verkligen inte är. Jag har alltid haft lätt att skaffa nya kompisar, bli förälskad i någon o s v. Jag har alltid haft lätt för att få kontakt med människor. Som person är jag väldigt öppen och känslosam. Men när det kommer till kärleken måste jag leka svår och vara så kylig som möjligt för att killen ska tycka att jag är intressant. För så fort man är ärlig, känslosam och inte leker svår blir killarna helt ointresserade och skriver knappt till en. Men så fort du är kylif och leker svår skriver de hela tiden. De jagar en som är hund.
 
Nu är det inte så att jag öpppnar mig för vem som helst, verkligen inte. Jag är inte lätt på det sättet att jag kan ligga med vem som helst. Usch. Nej. Fy. Blä. Tvärtom. Men jag pratar om insidan. Jag kan falla för personer lätt. Jag vet inte hur många gånger jag har haft en liten crush på någon kille. Men jag hatar den här leken. Jag hatar och låtsas att vara någon jag inte är för att få den personen jag vill ha för mig själv. Sedan när den är din, då kan man börja vara jättegullig och kärleksfull. Kärlek är som ett lotteri, vill man vinna, måste man i alla fall spela.

Fucking Åmål

Har gosat ner mig i sängen så ska kolla på Fucking Åmål nu. Lise sa att den var bra så nu får hon fan i mig har rätt.
 
 
 
Kollar ner på mina fab-knän
 
 
 
 
 

PhotoBooth

Hade lite tråkigt, då är det kul att spendera tid framför PhotoBooth på Macen. 
 
Här skulle jag sära på pekfingret och långfingret från lillfingret och ringfingret så att det blir ett mellanrum mellan de fingrarna eftersom att jag var en utomjordning. Får kalla mig gangster-utomjordning istället.
 
 
 
 
Nosejob. Tycks?
 
Har mött min tvilling nu.
 
Hahaha asså vad gör jag???
 
 
 
 
 
 
 

Ma nemoj da si stidan, ma nemoj da si lud

 
 
 
 
Idag gick jag runt såhär. Kunde knappt känna igen mig själv i spegeln. Helt fantastiskt vad lite smink, hår och en keps kan göra. Inte ens Josefine kände igen mig, haha. Pontus är en väldigt bra fotograf med (sista bilden).
 
 
 
 
 
 
 

Ett litet paket

 
 
 
De här kom till mig igår. Älskar de! Mina nya favoriter, mina bebisar.
 
 
 
 

2 timmar dancehall

 
Resultat: en svettig, glad, nöjd och trött Ruvejda. Älskar koreografierna, älskar att ta ut all ilska man har i sig på dansstegen man gör. På lördag nästa vecka, klockan 12, ser ni oss i Vasaparken. Be there! Ni komemr verkligen missa något om ni inte kommer, kommer bli grymt.
 
 

En runda på stan & fika

 
 
 
 
 
Mötte Pontus i Norrköping populäraste mötesplats, Söder Tull (där man nästan aldrig hittar varandra för att det är så stort). Gick in i olika butiker, kollade på kläder och skor. Hittade en massor av fina saker som var på rea så jag vet vart jag ska när jag får min lön. Hälsade på Ashur på Gamestop, han hängde med och tog en fika efter det. Svängde förbi Myrorna och la undan 3 fina klädesplagg som jag ska köpa imorgon. Det blev mycket prat, skratt och en lugn dag på stan med en av de finaste vännerna jag har. Tack fina du ♥
 
 
 
 

6

Dagens planer var att spela basket med Pontus, men vädret samarbetar inte med oss så det blir en fika på stan istället. Ska dansa ikväll med, det diggar jag.
 
 
Bilder från söndagen förra veckan, kände att de passade in lite
 
 
 
 

5

 
 
 
Igår spenderade jag dagen i en pool tillsammans med sötnosen som ni ser ovan. På kvällen umgicks jag med fina vänner. Härlig start på veckan.
 
 
 
 
 
 
 

♥♥♥

Är väldigt glad ikväll. Pratar med världens bästa Pontus, Ash och Ajla. Planerar resor med Ajla. Ska kolla på mycket konserter i höst. Underbart ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dans, utebio & fina vänner

 
 
 
 
 
 
 
Spenderade två och en halvtimma i danssalen. Underbart. Gjorde klart två koreografier, dansade med Ash (aldrig haft så roligt när jag har undervisat dancehall för en person haha). Följde honom till Resecentrum där vi satt och hade fina konversationer, åt godis och drack kaffe som jag blev bjuden på (tack). Cyklade hem. Fräschade till mig. Träffade Belma och Adin som jag inte har träffat på länge, roligt. Promenerade till utebion och kollade på En oväntad vänskap med trevligt sällskap.
 
Något mindre trevligt och mer pinsamt var att jag ramlade ner för en blöt backe, gled på rumpan och hamnade bredvid några personer som om jag kände de och skulle sätta mig med de och kolla på filmen. Skrek "jävla neger" högt när det satt en framför mig, men jag räddade mig själv genom att säga att jag tycker om svarta (vilket jag gör). Säger som Pontus, jag har talang. Ja du Pontus, på att skämma ut mig. Si. Speciellt när jag är med Ajla.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soft

 
 
 
 
Gangska solig dag. Städning, dans och kalas står på schemat idag. Laddar upp en ny danvideo med Ashur idag, stay tuned!
 
 
 
 
 
 
 
 

Blixtrar & åska

Skulle dra till Ensjön med Ajla för att titta på solnedgången men vi orkade inte. Vi satte oss mitt på ett fält när det blixtra och åska. Sprang hem till mig i regnet och drack te sedan.
 

Lördagen den 3 augusti 2013

Började dagen med att förbereda matsäck för utflykten som jag skulle på under dagen. Cyklade tillsammans med min bror till Ågelsjön. Träffade Yerko där, badade, solade, dansade, skrattade och åt god mat (jag är den bästa kocken ever). Kvalitetstid med brorsan är det bästa som finns.
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredagen den andra augusti 2013

 
Cyklade/åkte på en trasig longboard till Himmestalundsbadet där jag träffade Almira, Adelisa, Zijo och Leonora. Solade, lyssnade på bra musik, tog det lugnt och hade det jätteskönt. Sedan blev det jam med ViBE i två timmar, gick väldigt bra.
 
 
 
 

Dumma mej

      
 
 
 
 
 
 
Legat i sängen och tittat på Dumma Mej. Sötaste filmen. Vill se andra filmen ikväll.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gutten morgen!

 
God morgon! Ätit en god frukost och lyssnar på Markus Krunegård nu. Dagens planer är städning, filmtittnade och city jam. Om ni bor i Norrköping (eller i närheten av Norrköping) kan ni komma till Nordea vid Söder Tull klockan 16.30 och kolla när ViBE jamar.
 
 

Utebio med trevligt sällskap

 
 
 
 
 
 
 
Blev utebio den här kvällen. Träffade Sofia, Teodor, Ioannis och Felix där så det blev ett väldigt bra gäng. The Amazing Spiderman visades på bioduken, det var väldigt mysigt. Promenerade hem tillsammans med brorsan, Teodor och Sofia. Jag älskar sena promenedar hem på sommaren, det är så varmt och skönt.
 
 
 
 
 
 
 
 

Solig dag

 
 
 
Tog en promenad till stan för att ta en fika i solen med Adelisa. Underbart. Gick och dansade efter det, skönt att gå igenom koreografierna så att de sitter till augustifestivalen. Promenerade hem och käkade. 
 
 
 
 

Det är mörkt och kallt här hos mig men du har sånt som gör det ljust igen

 
 
 

Första augusti

Låg kvar i sängen väldigt länge imorse. Passar på så länge jag kan. Det är ju trots allt bar 19 dagar kvar av sommarlovet. Men jag avslutar sommarlovet med Wu-Tang Clan så jag ska inte klaga. Sprang 1,51km och gjorde 145 squats och situps (glömde göra de igår). Svettet rinner så jag ska ta en dusch nu.
 

Beställt √

 

Gos

 
 
 
 
 
 
Åkte till Julia. Hade inte varit där på åratal så det var trevligt och träffa hennes familj igen. Kelade och lekte med en sprallig hamster. Träffade Emmalisa och Amanda som jag hade saknat som f*n. Vi satt på Julias innergård och pratade om tatueringar. Tog spårvagnen hem sedan med Korn i hörlurarna. Nu ska jag kolla på en turkisk serie som en äkta bosnier. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista juli 2013

 
Hade en riktigt slapp dag här hemma. Kollade på Thats So Raven, åt gott och bara tog det lugnt. Yerko fick ett samtal från jobbet så det blev ingen fika med honom *gråter*. Värst vad alla ska jobba den här sommaren! 
 
 

RSS 2.0