Dusa me boli kad shvatim koliko sam vremena potrosila na budale

 
 
 
 
 

Bråvalla

Nu är allt klart! Jag vet vilka dagar och vilka tider jag ska jobba på bråvalla. Jag får till och med jobba backstage. Det är ju ett ganska lugnt jobb men det blir en underbart rolig erfarenhet, perfekt för mig som vill jobba med människor. Hämtade ut tågbiljetterna till Göteborg med. Vilken festivalsommar det blir! Jag är så lycklig. Jag har snart fått se alla mina idoler och jag ska få jobba backstage. DET HÄR ÄR FAN SJUKT KAN NÅGON NYPA MIG?
 
 
 
 

No sikiriki

Edo Maajkas låt No sikiriki ekar i högtalarna. Jag försöker tänka mer på mig själv, känna efter magkänslan, lyssna på mitt hjärta och inte oroa mig för onödiga saker (no sikiriki betyder no worries). Jag har tränat, putsat rent alla fönster i vårt fina radhus. Nu landar jag, slappnar av. Sedan blir det möte. Don't worry, be happy.
 
Hahaha snygg spegelbild
 
 

God dag!

 
Två bilder ifrån hösten 2012
Gosat med min mamma och min katt den här morgonen. Fixat lite i garderoben med. Nu ska jag ut och träna. Försöker få tag på Amila som jag skulle umgås med idag men hon svarar inte. Ikväll blir det möte inför Bråvalla, är så jävla taggad!!!
 
 
 

Bästa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"Every girl needs a guy best friend" och ni är mina. Love you guys.
 
 
 

Älskar er

 
 
Vet att ni kommer att döda mig för bilderna men ni är ändå mina bästa vänner. När allt var på botten så hjälpte ni mig att ta mig upp till toppen igen. Mina barndomsvänner, bästa vänner, systrar. Jag älskar er, mest. Det kommer jag alltid att göra.
 
 
 

Övningskört

Yes, det har jag gjort nu. Ska nu ta en powerwalk med Irma, efter det blir det att plugga lite teori. Tummen upp på det.
 
Ni får en bild som är en vecka gammal
 

Midsommar 2013

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndagen den tjugofjärde juni 2013

Idag har inte humöret varit på topp men det kan inte alltid vara så, ellerhur? Jag har sprungit i spöregnet, solat i förmiddagssolen, lagat mat, städat, pratat kärlek med min fina mamma och bara tagit det lugnt. Nu ska jag dricka varm choklad och läsa i Körkortsboken. 
 
Vanligtvis är det här linnet ljusrött, blev verkligen genomblöt. Men jag älskar att springa i spöregn, jag känner mig som en riktig kämpe och all ilska jag har i min kropp kommer ut.
 
 
 
 
 
 
 
 

Planering och väntande

Har gjort en shoppinglista och markerad det viktigaste som jag ska köpa den här månaden. Väntar på en finis och jag förvandlades till en blåsfisk under väntan, inte bra att han lämnar mig ju.
 
 
 
Gosigaste fleecetröjan, har lyssnat på min dosidos lista med. Klicka här för att komma till den!
 
 
 

♥ ♥ ♥

Mår sådär fruktansvärt bra. Är så himla förälskad. Älskar alla personer i min omgivning (speciellt min bror Naim och mina vänner Irma, Ajla, Jonnee, Mollie, Johan, Fredrik och Erica). Nu är allt på topp och den svenska sommaren är verkligen här (det spöregna nyss). Pusspusspuss.
 
 

Hemma!

Det är jag nu. Jag har varit ute på Lindös skärgård i fyra dagar och umgåtts med galna gänget. Det spårade ur på midsommar och vi hade det väldigt kul med mat, goda drinkar, roligare spel, musik, spökhistorier, myter, dans, nakenbad, bastubad och massor av babbel och prat.
 
Ska klippa ihop en video och lägga upp bilder snart. Staty tuned! Hoppas att ni hade en bra midsommar.
 

Fantastisk musikvideo

 

Mjukgung, kaffe, TLG, manikyr & pedikyr

 
Lyssnade på Pontus spellista Mjukgung, tog ett skönt bad och drack kaffe. Sedan tittade jag på The Lying Game samtidigt som jag gjorde manikyr och pedikyr på mig själv, när jag målade tånaglarna kändes det verkligen som i en tjejfilm. Tjejerna brukar sitta med en baddrock runt kroppen, en handduk lindad runt huvudet och måla tånaglarna samtidigt som de lyssnar på musik eller pratar i telefon.
 

Torsdagen den tjugonde juni 2013

Sprang 2,5 km trots att jag fick en hostattack (även fast jag tog min astmamedicin), gick en powerwalk på 5 km och sedan stretchade jag. Så himla skönt.
 
 
Fuck fokus, är rebellisk
 
 

Tips för solbrännan

När ni solar så tycker jag att ni ska använda er av de här produkterna:
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När ni har solat klart:
1. Hoppa in i duschen
2. Scrubba kroppen med en scrubhandske och scrubkräm 
3. Använd er av produkterna nedan efter duschen
4. Scrubba ansiktet
 
När ni är klara med duschen så använd er av de här produkterna (de två sista är för ansiktet):
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ni får en fin färg, len hy, ni behåller färgen längre och luktar gott.

Träningkläder

Det blir alltid roligare att träna när man har snygga träningskläder. Jag vet vart jag ska efter den 25:e. Kolla in det här:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mardröm & havregrynsgröt

Drömde världen äckligaste dröm, bläbläblä vill inte ens berätta den. Säger bara två ord: mördare + läger. Har ätit frukost, ska ut och träna nu.
 

Onsdagen den nittonde juni 2013

Gårdagen bestod av skype-samtal med finaste, städning, matlagning, promenad med Irma, kärleksprat med mina bästisar Ajla och Irma. Efter det övningskörde jag, nu kan jag starta bilen, växla till tvåan och ettan, svänga och stanna.
 
 
 
Diabetes-strumpor ♥
 
 
 
 

Onsdagen den 19 juni 2013

Idag har jag inte känt för att träffa någon. Jag har bara varit hemma, städat och pratat i skype med en finis (som jag gör varje dag). Nu ska jag titta på filmen The Time Of The Gypsies.
 
 

Tisdagen den 18 juni 2013

Igår så åkte jag till Vasaparken för att dansa. Det blev fyra workshops med två dansare från New York. Brandon och Mickis heter de och de är grymma. Vi dansade krumping/hiphop, waacking/vouging, breakdance och popping. Grymma koreografier och det gick väldigt bra för mig, fick lära mig ganska mycket nytt. Alltid kul att ta klasser för nya dansare, då skapar man sin egen stil.
 
 
Är dötrött och svettig på bilderna, men jag får bjuda. Tack för alla som kom och fixade ihop det här, ni är guldvärda ♥
 
 
 
 

Fick Kanye West-ryck

Gud vad jag älskar den här rapparen. Så snygg. Så duktig. Så äkta. Saknar Way Out West (då jag såg honom live). Har alltid älskat honom, oavsett om han har varit lite elak. Han tackade sina fans för det, så fint. Glöm inte att kändisar också är människor, de får också vara elaka.
 

Fotografi: NIF Bosna

Igår fick jag fotografera fotbollsspelare som spelade fotboll (nähäää de spelade basket *sarkasm*). Det var kul och jag blev nöjd med bilderna. Det blev väldigt många bilder, men jag tänker bara dela med mig av några för jag har precis skickat ALLA bilder till Mirza.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndagen den sjuttonde juni 2013

 
 
 
 
 
 
 
Städat badrummet och mitt rum. Tittat på Mirzas match med mina bruds. Promenerat i det fina vädret. Varit uppkäftig mot skitungar. Övningskört för första gången. Bra dag. Du, du är jävligt fin du ska du veta bebi ♥
 
 
 
 

Kada ta vidim prorade hormoni

t

Söndagen den 16/6

Är dödslycklig. Har varit med mina bästa vänner (och blivit sur på en av de hahaha hatar dig). Lärt känna en fin kille (puss på dig mali ♥) och mått lite som jag har förtjänat efter gårdagens festligheter. Sorry för den dåliga uppdateringen men degade framför PLS och The Lying Game (gick inte ut försen på kvällen). Kunde inte dansa på grund av skavsår.
 
 
 
 
 

We don't sleep when the sun goes down

Alltså åååh sitta uppe såhär länge och lära känna människor. Deeptalks in my ♥ Du är finfinfin och du vet vemvemvem dududu är. Nu lyssnar jag på kärlekslåtar och ska sova. 
 
 

Skolavslutning & studenfirande

Var helt upptagen idag (igår). Skolavslutning, firande av det och sedan så firade jag Pontus student. Hade en underbar dag! NU kan sommarlovet börja, BRING IT ON BITCHES. Lägger upp bilder imorgon men såhär såg jag ut idag när jag firade Pontus:
 
 
 
 

Skype

Skypar med roliga jugoslaver. Hahaha de äger.
 
 
 
 

Saknade vänner

Började tänka på mina far och morfäldrar. Farmor är den enda som lever.
 
Jag fick aldrig träffa min farfar på grund av andra världskriget men allt jag har hört om honom, det är helt fantastiskt. Han liknade min far - rolig, knäpp och helt underbar.
 
Mormor var den starkaste kvinnan i världen, hon tog hand om 4 döttrar och en man. Lagade mat i en stad som var ockuperad av Sverige.
 
Morfar hade bara ett ben när jag träffade honom så jag visste att han skulle dö, men han var så glad över att se mig när vi väl träffades på sjukhuset i Mostar, jag älskade att sitta på hans knä och jag brydde mig inte om att han bara hade ett knä för det var min Morfar.
 
Min farmor är rolig, hon pratar alltid om sina stora bröst och att hon är glad över att jag inte har dem. Haha. Hon lagar god mat och är så himla generös. Jag tar väl hand om henne, hon är den enda jag har kvar.
 
 
 
 
 
Vill att morfar, mormor och farfar ska få se hur långt jag har kommit och att de ska veta att jag älskar de.
 
 
 
 
 
 
 
 

Livet är tufft

Jag har varit mobbad. Fått mitt hjärta krossat om och om igen. Blivit misshandlad. Skurit mina handleder. Besökt min pappa på sjukhuset allt för många gånga. Lidit av en ekonomisk kris. Gråtit mig till söms. Slagit en person som betyder mycket för mig. Nästan hoppat framför tåget. Gjort saker som jag har ångrat väldigt mycket. Gjort mig själv och andra besvikna. Jag har varit överviktig. Jag har varit en hemsk dotter. Men vet ni vad? Jag har aldrig gett upp, jag mår bra nu. Låt aldrig den där lilla glöden av hopp försvinna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bästis

 
Fikade med älskade Marcus idag, vi promenerade, åt gott och satte oss i nya och fina Strömparken.
 
 

Sommarkväll

Sommarlov om två dagar, är cp-lycklig. Sådär så att jag vill ställa mig på ett berg och skrika av lycka.
- Jag ska jobba på Bråvalla
- Jag ska till Metaltown
- Jag ska till Krotien
- Marcus är bäst
- Jag är förälskad i en underbart fin kille
- Sommaren i Sverige kommer bli bäst med min älskade Ajla och alla andra vänner
- Jag har C i alla ämen förutom Naturvetenskap och Engelska (det är jävligt bra trots att jag har varit med om två depressioner den här terminen)
- Jag har gått ner i vikt
- Mina klasskamrater är underbara
 
 
Jag ikväll
 

Läger med klassen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma

Nu är jag hemkommen från ett underbart läger med min kära klass. Vi har gjort allt möjligt. Nu ligger jag i min säng och mitt humör är inte på topp, jag ska sätta på depp-listan och bara vara. För ibland, så får man vara på botten, för att sedan ta sig upp igen.
 
 

Läger med klassen

Kommer inte att kunna uppdatera på grund av att jag är på läger med klassen från måndag till tisdag. Igår så dansade jag jättemycket och videoklippet kommer snart.
 
Nyss

Yoga i trädgården

 
 
Gick ut och tränade lite yoga. Jätteskönt! Ska kolla klart på svampbob sedan blir det att städa badrummet.

God morgon!

Tittar på Svambob Fyrkant och ska snart äta frukost på altanen.
 
  
 
 

Poolparty hos Pontus

 
 
 
 
 
 
 
Grillning. Badande i poolen. Kubb. TV-tittande. Mys. Massage. Kärlek. Snacks. Det här är min andra familj, de äger och jag älskar varenda liten kotte om är medlem i den. ViBE Streetstyle Crew ♥♥♥

Grillning i skogen med föräldrarna och familjen Karlsson

 
 
 
 
Jag tror att rubriken beskriver det mesta.

Sju steg till en bättre hy (enligt mig)

- Tvätta ansiktet varje morgon och kväll. Vem vet vad som hanmar åd itt asnikte när du sover eller under dagen.
- Använd smink som inte täpper igen porerna.
- Ät hälsosamt
- Byt örngottet en gång i veckan
- Använd produkter från NIVEA eller Neutrogena Visibly Clear (jag litar bara på deras produkter)
- Om du inte vill använda produkterna ovan, gör ansiktsmasker av livsmedel så som ägg, olivolja, socker och honung
- Ta bort ditt smink när du inte vill ha det på dig mer med Niveas produkter
 
  
 
 
 
 
 
 
 
Här ovan har ni jättebra exempel på bra produkter för huden!
 
 

Cityjam och matmarknad

Promenerade tillsammans med min bror in till stan, sedan så var det dags för ett cityjam. Gick superbra och körde till och med hiphop! Sedan så hängde jag med Pontus till matmarknaden och hälsade på hans föräldrar, satt ett tag och tog det lugnt sen promenerade jag hem.
 
 
 

Bosna!!!

Wiiie, vi vann! 
 
 
 

Rejäl frukost, sol och Torka aldrig tårar utan handskar

 
 
 
Lagade ihop en rejäl frukost eftersom att jag inte kommer att äta lunch idag. Tog på mig min bikini och sedan låg jag i solen i en timma och solade samtidigt som jag läste Torka aldrig tårar utan handskar. Idag blir det fotografering med Julia och sedan ett cityjam i stan, kom och titta när vi dansar klockan 16.30 vid New Yorker, Norrköping.

Slapp morgon

 
 
Jag vakande runt halv nio. Satte på filmen Burlesque och tog det lugnt. Jag älskar att ligga kvar i sängen länge och bara ta det lugnt, sommarlov ♥

Bosnien & Kroatien 2012

Sitter och lyssnar på musik som påmminer mig om den här resan samtidigt som jag kollar på bilder. Åh vad jag längtar tillbaks. Jag ska dela med mig av ett videoklipp, musik och massor av bilder. Lyssna på den här spotifylistan samtidigt som ni kollar på bilderna:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 

Piknick med Julia

 
 
 
 
 
 
 
Världens mysigaste piknick med världens bästa brud. Vi gick hem till mig sedan och lyssnade på bosnisk musik, åt bosnisk mat och pratade. Därefter tog jag en promenad med Ajla och vi satte oss på Cassies altan och drack kaffe. 

Instagram idag

 

Nu: piknick med Julia

 

Hittade minneskortet!!! :D


Kreativitet


Sveriges nationaldag firar jag med den här versionen av Du gamla, du fria

 

Saknar Kunskapsskolan

Gick förbi Kunskapsskolans avslutningsbal och kände hur mycket jag saknar Kunskapsskolan och alla människor som gick det. Jag saknar min mentor, även fast jag har en underbar mentor nu med. Jag saknar alla klasskamrater, även fast jag har en underbar klass nu med. Jag saknar mina vänner som jag träffade varje dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna är tagna av Emely
 
 

Stretching & barndomsvänner

Tog en promenad med Ajla och sedan kom jag hem och stretchade. Julia skrev sedan till mig att komma ut på min gata och där stod några av mina barndsomvänner. Vi stod och snacka om allt möjligt och alla minnen vi har skapat tillsammans. Åh, vad jag tycker om dem ♥
 
 
 

Yoga & joggning

Sprang 2,5 km på 15 minuter, personligt rekort, heja mig!!! (Som Londin i serien Hotel Tipton brukar säga. När jag kom hem så tränade yoga för andra gången i mitt liv, det gick jättebra. Nu ska jag göra mina dagliga situps och squats, sedan blir det en powerwalk med Irma och Ajla.
 
 
 
 
 

Nu: yoga, joggning, powerwalk och styrketräning

 

Dagens klädsel

 

Onsdagen den femte juni 2013

 
La mig på min yogamatta och solade samtigt som jag lyssnade på Ed Sheeran och läste Jonas Gardells bok Torka aldrig tårar utan handskar. Det var skönt, hoppas att det blir såhär varmt i sommar.

Twitter, Tommy Lee och studenter

 
Väntar på att min lektion ska börja med massor av studenter som skriker, jublar, visslar, sjunger och spelar hög musik. Vill också ta studenten. 
 

Onsdagsmorgon

God morgon! Ligger nerbäddad i sängen och tittar på Awkard. Nu ska jag upp och äta frukost för att sedan göra iordning mig och gå till skolan. Vi börjar 10.50, så himla skönt.

Det här gillar jag inte:

• Människor som inte kan ta hand om sig själva när de är onyktra
• När man ska ta sig upp ur badkaret och halkar in i vattnet igen
• Kylan som uppstår efter ett varmt bad
• Otrevlig personal i affärer
• Att vara sötsugen men varken ha pengar, något sött hemma eller orken till att baka något
• När man ser en snygg kille på tumblr och inser att man aldrig kommer att få träffa honom
• När man går på stan och ser en snygg kille och inser att man aldrig kommer att se honom igen, man vågar inte prata med honom heller
• När man tror att det ska bli vår så börjar det att snöa
• Otrevliga människor
• Favorisering 

Tisdagen den fjärde juni 2013

NU, äntligen så har jag gjort klart alla mina skoluppgifter. Nu kan jag bara njuta av ledighet. Promenerade en bra bit med Ajla förut. När jag kom hem sedan färgade jag håret brunt och duschade. Målet är att håret ska bli ljsubrunt med hjälp av solskenet i sommar.
 
Fortfarande lite rött kvar, funderar på att färga en gång itll imorgon eftersom att det finns kvar färg. Så fort jag hittar mitt minneskort ska ni få se en närmare titt på det. Nu ska jag koka lite te!

Säljer ett par byxor och ett par shorts

Rensade garderoben och hitta detta. Tyckte att det var lite synd att slänga det. Kläderna är helt oanvända och vi kan diskutera priset!


Piggelin och fika

 
Bästa idrottsläraren skulle hämta betygen men kom tillbaks med glass och fika istället. Så himla gulligt!

Looptroop Rockers och rastlöshet

Sitter i skolan och gör abslout ingenting. Håltimma från klockan 11-12, sedan lunch och därefter blir det idrott och hälsa. Lyssna Looptroop Rockers, de är jävligt bra.
 
 

Sara Galan

 
 
 
 

Måndagskväll

Har promenerat, druckit en stor frappe från McDonalds och skrivit klart två skoluppgifter. Nu ska jag bada och sedan blir det att sova.
 
Lilla jag. Tycker om min klänning och mössa.

Nu: frappe på McDonalds och promenad med Ajla & Irma

Åh, jag är så stark (not).

Hemma från skolan

Hemkommen från skolan åt jag en omelett och drack en melonsmoothie. Sedan kollade jag på filmen LOL (ni borde se den om ni har bråkat med era föräldrar, bästa filmen när föräldrarna tror att man är en oskyldig tonåring) samtidigt som jag pluggade. Snart klar med allt, så himla skönt. Hade tänkt att sola men solen försvann bakom molnen. Hoppas att det blir soligt en annan dag, behöver lite värme och färg. #juggesomärkåteftervärmeochinteklararavattvarablek
 
Hatar när människor har pennan bakom örat, det ser så töntigt ut (ja, jag försökte se töntig ut). Förlåt för de fula bilderna men minneskortet är fortfarande borta. Mysteriet måste lösas.
 
 
 
 
 
 

Måndagen den tredje juni 2013

Idag så var det en produktiv och rolig skoldag. Gjorde ett prov i samhällskunskap och svarade på alla frågor, diskuterade väldigt bra i engelskan och gjorde klart frågorna i pedagogisk ledarskap. Woho! Sedan blev det bus och lek på Busfabriken på idrottslektionen. Där lekte vi jaga med nästan alla klasskamrater och hoppade, krälade, åkte ruschkana och hade bollkrig i bollhav. Blev så himla nostalgisk där inne, älskar att bara springa runt och få vara hur fan man vill.
 
I solen på lunchrasten
 
 

I zanesem tom ljepotom

Befinner mig i skolan och har precis haft prov i samhällskunskap. Det gick superbra. Mitt minneskort är fortfarande borta men jag ska fortsätta att leta efter det, annars blir det att köpa ett nytt.
 
 
 
 
 

Söndagen den andra juni 2013

Mitt minneskort till kameran försvann mysteriskt så ni får nöja er med en bild som jag tog med webbkameran. Jag har pluggat, lyssnat på Dubioza Kolektiv och lagat mat. Nu ska jag fortsätta plugga och städa, sedan blir det dansträning med ViBE.

Söndagsmorgon den 2 juni 2013

 
Vaknade strax efter 10 och lagade frukost. Satte mig framför datorn och tittade på The Big Bang Theory samtidigt som jag åt den. Jag älskar att göra en ordentlig frukost och äta den länge. Idag har jag ett fullspäckad schema med matlagning, plugg, städning, plugg och dans men jag ska försöka hålla er uppdaterade! 
 

God natt

Diskat, kollat på The Big Bang Theory och varit inne på tumblr. Nu ska jag sova.
 
 
Det här är jag när jag försöker lämna tumblr:
 

Vilken?

Studentfirande och skolavslutning snart. Jag har tittat runt lite på olika hemsidor och hittade de här två. Vilken av de ska jag köpa? Hjälp mig! Höger eller vänster?
 
  
 

Lördagskväll den första juni 2013

 
 
 
 
Spenderade min kväll framför Özz Nujen med plugg om Sveriges styrelseskick och brödbakande. Första sommardagen för i år och det regnar, det blir nog en riktigt svensk sommar i år. Jag som brukar tänka att det ska bli varmt när det har varit en lång och kylig vinter. Nu ska jag avsluta plugget och sova.
 
 

Årets första cityjam

 
Cyklade in till stan och hälsade på Nicole, kommer sakna den filuren! Sedan blev det att träffa ViBE och jama i stan. Det gick bra och vädret var fint fram tills klockan 16 då det började ösa ner regn. Därefter träffade jag min soulsister Julia och fikade. Vi var rastlösa och traskade runt i våran fula, tråkiga stad Norrköping.

Första juni 2013

Nu har jag ätit min frukost och tittat runt på Facebook, Twitter och Tumblr. Ska göra mina squats och sen göra iordning mig för att köpa lite gott inför dagens picknik med Julia.

RSS 2.0