En liten gåta

Frågar en lite fråga, berättar om min dag och hur min dag kommer att se ut imorgon!


@Skolan

 
 
 
Just nu så sitter jag i skolan och jobbar samtidigt som snön sakta faller ner utanför huset. Det går väldigt bra!

Hahahaha

 

I've been thinking about forever

 
 
Den här kvällen har spenderats i mitt andra hem - dansstudion! Det blev ett grymt roligt danspass och jag gjorde massor av framsteg vilket gör det ännu roligare. Josefine bjöd på varm oboy (tack) och så åkte vi spårvagn hem. När jag steg in i mitt hus så kände jag lukten av pita, min favorritmat. Den här dagen har varit så himla bra, nu ska jag sova, god natt!

You flirt with suicide and sometimes that's OK

 
Skoldagen idag var kort, det är den alltid på torsdagar, vilket är väldigt skönt! Efter skolan åkte jag spårvagn igenom den gråa och vita staden tillsammans med Thea, åh vad jag tycker om henne. Gick förbi Proffessio NAIL och en bokade tid, mina naglar bryts av så lätt och jag känner att det kommer att bli superfint till min nyårsklänning!

These feelings will be gone

 
 
 
 
 

Säljes:

En trekvartsärmad tröja från Stadium, passar bra till byxor, kjolar och shorts. '
Material: 95% bomull och 5% elastan
Storlek: 38
Pris: 50:-
SÅLD
 
En mysig hoodtröja från New Yorker, på tröjan så ser ni att det finns lite olika texter och symboler.
Material: 95% bomull, 5% elastan
Storlek: XL (den är liten i storleken)
Pris: 40:-
SÅLD
 
 
En till mysig hoodtröja från New Yorker, den är väldigt varm och mysig så den passar perfekt till vintern, luvan är fodrad.
Material: 80% bomull, 20% polyester
Storlek: M
Pris: 40:-
SÅLD!
 
En lång och fin klänning från Bosnien, passar väldigt bra till varma sommardagar eftersom att den är vädligt tunn och bekväm. 
Material: 100% bomull
Storlek: S
Pris: 50:-
SÅLD
 
En fin väska från H&M som man får plats med allt möjligt i! Det finns innerfickor i den också! 
Pris: 30:-
SÅLD
En kjol från H&M som man kan använda på olika sätt. Man kan göra både kort och lång beroende på hur högt eller lågt bär den!
Matrial: 97% polyester, 3% elastan
Storlek: 42
Pris: 30:-
SÅLD
 
Jacka från Stadium (märket Everst). Den har många fickor och resårband, en fodrad luva. Den passar bra till de minder kyliga dagarna och den är lätt att röra sig i. 
Material: 100% polyester
Storlek: 38
Pris: 100:-
 
Om någon av er är intresserade av kläderna så kan ni skriva ett mail till [email protected]
 

En liten smygtitt


Tea, tea, tea

När jag kom hem sedan så drack jag en kopp te och så pratade jag i skype med Patrik! Nu måste jag verkligen få lite sömn! Natti ♥

Vi går våra egna vägar, tillsammans

 
 
Åkte spårvagn igenom den kyliga och mörka staden tillsammans med Nermina och Ajla. Färden hemåt var väldigt intressant, haha vi var så trötta så att vi skrattade åt nästan allting! Det skulle vara härligt om snön inte smälte!

I know the shame in your defeat

 
Efter skolan så hjälpte jag till med förberedelserna inför det "öppna huset" vi hade senare. När förberedelserna var klara så strömmade det in folk och jag fick informera de om mitt program. Det var väldigt kul eftersom att jag tycker om att prata om någonting jag brinner för, plus så är det alltid kul att träffa nya människor!
 
 
 
 

It's empty in the valley of your heart

 
Engelska, tema och naturvetenskap är de ämnerna som vi har jobbat med i dag. Det har varit väldigt lärorikt och roligt! Det är så bra att jag har så roliga, smarta och fina klasskamrater.

I just want you to know that you deserve the best, you’re beautiful

 
 
 
 
 
 
 

You had a lot of moments that didn’t last forever, now you in the corner tryna put it together how to love

Befinner mig just nu i skolan och väntar på att håltimman ska ta slut. Idag blir det en lång dag, vi kommer att ha öppet hus och jag ska nämligen hjälpa till hela eftermiddagen och kvällen.! Min mage skriker efter mat, men det är inte så långt kvar, haha. Jag glömde min smoothie också, fanfanfan.

Hajar som hajar

Jag har hunnit med en massor den här kvällen! Nu måste jag sova för att jag har en lång dag framför mig imorgon.  God natt!
 

You make me holler, you make me sweat and I can't get your tenderness

 
Avslutade mina studier för någon timma sedan, så himla skönt! Drack en latte macchiato med vaniljsmak, det satt inte helt fel. Nu ska jag ta hand om mig själv lite, det förtjänar man efter en tuff dag!

Träning ger faktiskt resultat

För en månad sedan kunde jag knappt knäppa de här byxorna, men titta här? De sitter perfekt nu och jag blir så himla motiverad nu! Åh, lycka lycka lycka!

I've been thinking about you

Nu har jag hoppat in i min mysiga jumpsuit, det kan man väll kalla den? Nu måste jag ta tag i mina läxor så jag försvinner ett litet tag!
 
 

Ja, jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag

 
 
När jag kom hem så mixade jag ihop en smoothie, rostade två mackor och gosade med min katt.

...

 
 
 
 
 
Den här skoldagen har varit väldigt tuff på grund av vädret. Regnet har fallit ner hela dagen utan något stopp och det har varit väldigt mörkt ute. Men det är inte nog med det! Brandlarmet gick i matsalen så vi fick inte en ordentlig lunch, men jag vill tacka min vän Mathilda som bjöd mig på både lunch och frukost! Efter skoldagen så åkte jag hem i en fullproppad spårvagn, Jonathan och Yerko fick bli mitt fina sällskap!
 
 

Ja vas volim, i to puno.

 

Mål nummer ett vecka 49: komma igång med det nya schemat för gymmet!


Såja!

Nu har jag hittat min laddare till kameran!!! Den här veckan som kommer så ska jag uppdatera bloggen som f*n. Ny vecka, nya möjligheter. Sovdags nu, puss.
 
 
 
 

-

Vem är jag? Känner inte igen mig själv. Fan fan fan, vart är den gamla positiva Ruvejda? Bortabortaborta.

P!nk - Try

Fantastisk musikvideo, fantastiska dansare, fantastisk sångerska, fantastisk musik.
 

Jag vill ha min kamera, jag vill dela med mig.

Jag befinner mig just nu i min källare och jag ska ägna mig åt mina skoluppgifter som behöver bli klara. Min laddare till kameran är försvunnen, behöver hitta den med. Sedan kanske det blir att kolla på lite sång och dans. 
 
 

Passar in som fan

 

Det här gör jag alltid när jag har den här tröjan på mig, så gosigt

 

Ona je ljepša od noći

I lördags så åkte jag till Örebro tillsammans med ett härligt umgänge. Förutom att jag fick grädde i ansiktet innan jag skulle sova så hade jag det väldigt roligt, det bjöds på massor av bosnisk kultur och det har jag ingenting emot!
 
 
 
 
 
Det här med bilder på fester + kamera + jag, det går inte ihop. Jag glömmer alltid och ta foton, men de här fotografierna är tagna med Irmas iPhone och Adelisas iPhone! Så då får vi tacka dem och så får jag bli bättre på att inte vara så glömsk!

Da te volim, dusa zna, draga moja BiH

Den här dagen har varit väldigt känslosam, jag tror att bilden ovan beskriver mycket om varför det har varit en känslosam dag. Men det är tur att jag har fina människor runt om mig hela tiden, min kära klass, mina kära lärare och min kära familj. Tack ♥
 
Om ni bor i Norrköping så skulle jag vilja be er gå in och kolla på de här fantastiska bilderna, det får en person som inte ens har varit med om ett krig bli berörd. Flera personer som har sett de här bilderna har blivit berörda, både personer som inte har varit med om krig och personer som har varit med om krig. Utställningen handlar inte bara om kriget som var för 20 år sedan i det forna Jugoslavien, utan också om att det ser ut såhär, idag, år 2012. Gå dit!

You should forgive but never forget

 
 
 
 
 

Lättnad

Nu gråter jag nästan glädjetårar, är klar med skolarbetet och jag älskar den känslan. Tänk att jag inte har sovit på 24 timmar, det kanske syns på bilden, men snart ska jag få sova mina vänner, snart så.

I can’t win, I can’t wait, I will never win this game without you

Det blev en sömnlös natt igår/idag, det var tur att vi bara skulle kolla på redovisningar idag i skolan, det som var lite pinsamt är att jag nästan somnade två gånger, haha. Fy skäms! Det får jag säga till mig själv. Gick lite mer än 2,5 kilometer med min mor för 60 minuter sedan. Med fötterna på tv-bordet ska jag nu göra klart ett skolarbete.
 
 
 
 

Uttråkad

 
 
 
Då är det minsann roligt att göra gifs!

Niti voljeh tebe, niti ti volis mene, samo stara navika je ostala



Gårdagskvällens bilder

 
 
 
 
 
 

Sretan ti rodjendan Ajla!

Jag vill gratta min vän Ajla, som fyller 16 år idag! Vi har känt varandra sedan dagis och vilket betyder att vi har känt varandra i ungefär elva år och det är inte någonting jag ångrar. Vi skildes åt i femman, men vi höll fortfarande kontakten. Vi har bråkat väldigt mycket, men vi har alltid hittat tillbaks till varandra. Du har alltid funnits där och jag har alltid roligt med dig. Även om vi inte har umgåtts så mycket ibland, så har vi alltid haft en bra kontakt med varandra. Det är sjukt, elva år, och fler år ska det bli! Volim te dusa moja, hoppas du får en underbar dag, för det förtjänar du.
 
 
Då och nu, haha min galning ♥

Stones, heavy like the love you've shown

 
 
När jag kom hem fixade jag lite mat, nu har jag energi till att lära mig mer om ekologi. Jag uppdaterar er när jag är färdig för nu måste jag fokusera!

Poneka ljubav mozda vrijedi bola

 
 
I skolan har jag lärt mig mer om ekosystemet, kollat på South Park, diskuterat Facebook på engelska, headbangat med Calle och så har jag filmat med Yerko. Det har varit roligt.

Tebi je lako, jer ti imas mene

 
 

Bajsdag

Idag är det en sådan där dag där allting går snett, vilken bra start på veckan!!! Ska gosa ner mig i tröjan ovan och plugga nu.
 

Nu åker jag in till stan


Mi plešemo, cijeli dan i noc

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Charmiga, svettiga, glada bilder från gårdagen, haha!

I had the time of my life

Min natt har spenderats i den bosniska klubben, där bjöds det på mat, musik, glädje och dans! Dansade i ca fem timmar med klackar så nu värker det i fötterna och så piper det i öronen. Men det gör inget, jag har haft det väldigt roligt med härliga människor!

Nu blir det utgång tillsammans med Belma!


We don't need to run or hide, I'll be there to hold you tight

Tog en dusch och sminkade mig, nu ska jag måla naglarna till serien Dexter.
 
 
 

We are gonna dance into the sea, all I want is you, you're ma chérie

När jag vaknade idag så upptäckte jag att min garderob var full, så jag rensade den. Det är så himla skönt att ha kläder som man verkligen använder där inne nu!
 
 
 

Jump up

Igår så möblerade jag om i mitt rum, sedan så hämtade jag en röd matta och rullade ut den. Därefter så övade jag på ett danssteg som heter headtop (man står på huvudet) till den här musiken.
 
 
 
 

I did some things but that's the old me

 
Idag är det fredag, sista dagen på den här skolveckan, så himla snabbt tiden går, men det har varit en rolig skolvecka. Idag så såg vi på film, det var mysigt. Yerko lekte frisör också, resultatet ser ni ju bilden, haha charmigt, jag har lekt massör också, skönt för de som har blivit masserade. Nu har jag den där fredagskänslan, den är så härlig.

How could you be so heartless?

 
 
 
 

Do sumn

 
 
Sedan blev det dags för att åka spårvagn in till stan. Marcus följde mig till dörren som ledde till min dans, sedan så fick jag dansa med alla andra i min dansgrupp, eller vad man ska kalla det. Besökte McDonald's sedan tillsammans med Josefine, vi fick gratis oboy! Woho! (Ja, min katt gillar att bosätta sig i påsar)

Every girl needs a boy best friend

 
 
 
 
Jag och Marcus köpte bennan och jerran, sedan så traskade vi hem till mig, där fjantade vi oss och pratade om allt möjligt, så jävla härligt!

There's something in your heart and it's in your eyes, it's the fire inside you, let it burn

Väntar på att ett sms ska poppa upp på mobilen, sedan kommer Marcus hit. Vi ska äta ben & jerrys och prata, det ska bli härligt att träffa honom eftersom att det var ett tag sedan.
 

One for the trouble, two for the base, three for the ladies, four for the ladies


God natt


Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma

 
Tog spårvagnen in till stan och träffade Julia. Vi tog en två timmars lång fika och pratade om allt möjligt. Jag tror att jag har träffat min själsfrände, haha. Nu är jag hemma och jag ska sova, för imorgon blir det att vakna tidigt.

Ögonen säger en helt annan sak

 
 
 
 
 
 
I skolan hade vi tema, engelska och laboration. Det var kul och intressant. Obama vann ju valet så vi säger grattis till Amerika och honom!

Sudda bort dom som hugger dig i ryggen när du vänder dig om

 
 

Drömmadrömmadrömma och glömmaglömmaglömma

 
Nu säger jag god natt!

You're so demanding, tell me what you want from me

När jag kom hem var jag vrålhungrig så jag fick i mig lite smått och gott, skötte tvätten och städade rummet. Imorgon börjar jag klockan 10.50, vilket betyder att jag får sova ut. 10 timmars sömn säger jag inte nej till! 
 
 
 
Jag har också gosat runt i den här skönheten under tiden jag gjorde det som står ovan!
 

A fighter never gives up

Efter skolan så åkte jag iväg till Centralbadet med min mor för att bränna lite kalorier och bygga lite muskler. Det var riktigt skönt och vi hade som ett spa igen när vi var klara. Då säger jag me gusta, som det står på min tröja:
 

Heal the world we live in, save it for our children

 
 
 
 
 
Just nu sitter jag, som nästan alla andra ungdomar i Sverige, i skolan. Det har varit en lung skoldag hittills med mycket skratt och glädje. Nu har vi engelska och vi pratar om valet i USA.

Tummen ner

Igår var det skola, det är helt fantastiskt vilka fina människor jag har i min klass. De får mig alltid att må bättre. Men jag mådde lite fysiskt dåligt när jag kom hem så jag satt bara och kollade på Dexter, så jag hade ingenting att skriva! Men idag ska det blir bättre, förlåtförlåtförlåt.
 
 

Nu blev jag glad, för jag ska dansa bort mina problem


Jag gråter bara i regnet

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Jag vill inte älska, jag vill inte hata, för oavsett vad så blir man bara sårad och bortglömd till slut. Jag vill bara få bort alla känslor, bortbortbort. Jag vill flyga, jag vill vara blind, jag vill inte känna någonting. Men det är omöjligt, omöjligt...
 
Jävla smärta, gå bort, gå bortbortbort
 
 

poioensklmåpoqjeiknovk

Jag vill vara din bambi på hal is.

Lyssna på texten

 

Once upon a time on the planet somewhere, a bombastic beat was born, let's call her Hip Hop. So, won't you fall in love with Hip Hop?

Jag minns när jag satt och kollade på Dave Capell med min bror och min mor. Jag var 10 år gammal. På tv-apparet såg jag en kvinna som såg så himla interessant ut, hon hade stort hår och fina kläder. Jag minns att hon blundade när hon sjöng så vackert. Jag kunde inte sluta titta på henne, jag minns att jag drömde om henne, om att jag fick se henne på riktigt. Erykah Badu är hennes namn. Jag såg henne live tillsammans med min familj 2007, i Göteborg, på way out west, jag kommer aldrigaldrigaldrig glömma det där linnet, det där håret, den där dagen:
Det här var den första låten jag verkligen fastnade för, den var min favorit och den är det nu:
 
 
Jag lyssnar på hennes musik just nu och jag älskar den fortfarande. Hon är så vacker, så annorlunda och så interessant. Hon sjunger så fint och hennes texter är underbara. Hon är mäktig. Ge henne en chans, lyssna på hennes musik och läs hennes texter.
 
"I'm insecure but I can't help it. My mind says move on, my heart lags behind. But I don't love you any more, I'm so insecure, I never knew that love did this"
 
"Who gave you permission to rearrange me? Certainly, certainly not me"
 
 

A teenage love but you said "he's just a friend"

 
Idag har jag tvättat kläder och umgåtts med Julia, Emma och Deelight! 

It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

Istället för att sitta hemma och lata sig så åkte jag och Sofia till Kulturhuset för att kolla på en Välgörenhetskonsert. Bra musik, lite folk, fint umgänge - en skön kväll!
 
 
 
 
 
 
 

It's a good thing tears never show in the pouring rain

Jag sov knappt någonting inatt, men det var det värt. Men efter att jag hade sovit i ungefär tre timmar så städade vi huset, vi åt mat, pratade om festen, kollade på bilder och filmer - vi tog det lugnt. Nu sitter jag hemma och jag känner mig döende, ett varmt bad väntar på mig.
 
 

Everybody sing, everybody dance, lose yourself in wild romance

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den sista bilden är så himla läskig, för man ser inte Hampus men han gömmer sig bakom gräset längst till höger och han ser ut som en gubbe, haha.
 

Igår spelades det fin musik lite för högt i högtalarna, vi skrek och sjöng lite för högt, vi dansade tills vi inte orkade mer, vi satt och prata om allvarliga saker, vi prata om oseriösa saker, jag klädde ut mig (kan ni gissa vem jag ska föreställa?), vi gosade, vi skrattade - det blev helt enkelt en lyckad kväll, tack!
 
 
 
 
 

No one else can speak the words on your lips

 
 
 
Igår träffade jag Nicole, Oscar och Micke. Vi skojade runt på stan, sedan drog jag till Matteuskyrkan, därefter åkte jag, Clara och Emely ut till skogen.

You don't wanna fall in love with me

Idag har jag hunnit med mycket! Jag har städat gästtoan, hallen och så har jag sminkat min fina mamma. Nu ska jag till Nicole, vi ska träffa Micke och Oscar. Sedan ska jag till Matteuskyrkan för att hjälpa Seasons Over med deras nya musikvideo (deras facebook finns här, deras youtubekanal finns här) och därefter blir det fiesta.
 
 
 

Idag har jag på mig min nya blus och ett par svarta byxor

 
 
 

RSS 2.0