Hej hej, hallå?

Idag så är det en natt med massor av kultur i en fin stad. Jag ska dansa, sjunga, skratta och umgås med fina människor. Det ska bli roligt.
 
 

In west Philadelphia born and raised

Kom hem för en halvtimma sedan. Det har varit en riktigt mysig kväll, en fin fredagskväll med: Fresh Prince of Bel Air, Magnus Betnér, pizza, skratt och mys med fina vänner. Nu ska jag sova.
 
 
 

Kärleksbarn

 
 
Nu ska jag ta bussen in till stan, där ska jag träffa fina vänner och vi ska kolla på Fresh Prince. Ha en fin fredagskväll fina läsare, ta hand om er!

Sound of a rebel

Sitter ensam i ett radhus och har ont i huvudet, jag har på mig det här:
 
 
Det har jag ingenting emot, för det är mysigt, men jag dricker det här:
och det är inte gott, så då gör vi såhär:
 
Nu förstår jag inte varför bilderna inte blev lika stora, för jag klickade 700 på varenda. Konstigt.

Panteoz - Mama Africa

Ta 3 minuter och 21 sekunder av erat liv och lyssna på den här låten, den inehåller fina röster, melodier, fina instrument och glädje.
 

Don't you know that you are beautiful?

God morgon! Jag har varit vaken i en timma och jag mår inte så fysiskt bra om man ska vara ärlig, men jag går till skolan ändå så får jag se vad som händer, det är ju ändå en kort skoldag idag. Jag hoppas att ni får en bra torsdag!
 

There will never be an ocean, there will never be a dream

 
Med lite vattendroppar droppandes i nacken, ett randigt lakan och ett godsedjur så säger jag tack för mig, imorgon blir det fler inlägg. God natt! 

Zombie Man

Jag tycker att Ricky Genest är väldigt attraktiv, både med och utan tatueringar. 
 
 
 
 
 
 
 

ruvejdah @ Instagram

Jag tänkte bara säga att jag finns på instagram också, som det står i rubriken så heter jag ruvejdah där. Ni som har instagram kan gärna göra den blåa knappen grön och följa mig på instagram!
 
En bild från instagram, vi kan säga (jag kan skriva) att den är som en lite förhandsvisning!
 
 

Hi! My name is... (what?) My name is... (who?)

Hallå i stugan! Fast ni kanske befinner er i en lägenhet, ett radhus, en villa, en stuga, utmohus? Vad vet jag! Det spelar i alla fall ingen roll, det är ju bara ett uttryck. Jag heter Ruvejda och jag är 16 år gammal. Jag bor någonstans i Sverige och jag spenderar mina dagar med dans, träning, skola, vänner, familj och med min longboard. I den här bloggen kommer jag att skriva om min vardag och mina tankar, jag hoppas verkligen att du, just du stannar kvar på min blogg och fortsätter att läsa den! Jag har bloggat innan (här hittar du min gamla blogg) men jag kände för att byta namn och börja om från början, varför min blogg heter så som den heter är för att jag tycker att gula tomater är goda och intressanta. Imorgon hämtar jag min Nikon D3100 som har varit på lagning ett tag så jag kommer att dela med mig av fina foton när jag har den också. Puss & Kram ♥
 
Bilden till vänster är en dag gammal och bilden till höger är tagen för ca sex timmar sedan.
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0