Redooo

 
 
Nu ska jag till Ajla för att sminka henne sedan så beger vi oss mot den bosniska föreningen för att fira nyår. Gott nytt år kära läsare!

Woopahhh

Nu ska jag hämta mitt bankort och köpa det sista inför festen imorgon. Sedan ska jag till Richard för att klippa hans hår och så ska jag hälsa på farmor. Hörs sen!
 

Natten var ung och jag låg vaken, jag ligger fortfarande vaken fast det är morgon.

Har inte sovit någonting. Jag har varit alldeles för sprallig och jag har haft för mycket tankar i huvudet (mycket positiva, två negativa kanske). Fick en idé när jag var hos Richard idag, kolla vad som hände för några minuter sedan:
 
 
 
 
 
Sådär! Kände för en liten förändring, Jag skall fixa mina dreads snart och de somj jag har klippt av ska bli min förlägning, smart va? Så de kommer bli längre och så ska jag raka sidorna mer, funderar på att göra ett mönster när jag rakar också. Idag ska jag färga håret också. Wooopwoop.

Hähöhahiho

Säger (skriver om man ska vara petig, hehe) god natt nu och bjuder på två bilder från instagram!
 
 

SWAG SWAG på dig

När jag rensade mina lådor där jag bevarar mina smycken så hittade jag det här, kunde inte låta bli att skratta lite för mig själv, haha.


Life doesnt have to be perfect, it just has to be lived

Fick skjuts av Steven (tack) och jag kom hem runt 21:00, vek alla nya kläder och ställde de nya sakerna på plats.  Sedan fick jag en idé, örhängen brukar ju hänga i små fina kartongbitar, så jag skapade mina egna kartongbitar genom att anänvda mig av en bit kartong och lite bilder. Nu behöver inte mina örhången ligga hullerombuller, så himla skönt. Här ser ni resultatet:
 
 
 
Samtidigt som jag pysslade så kollade jag på Dexter och innan dess så åt jag min favoritmat (bosnisk paj, pita heter det på bosniska).
 
 
 
 
 
 

Mami ♥

Åkte iväg och shoppade med mamma idag, efter det så åkte jag hem till Richard och färgade hans dreads (jag är hans frisör ♥♥♥) och så umgicks jag med Ewa och Steven, härliga människor det där.
 
 
 
 
 
 
Kul att jag blinkade precis när sista bilden togs, haha.

I ♥ Shopping

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Om ni undrar vart jag har köpt någonting så är det bara att ni kommenterar nedan!
 
 

Today you are you! That is truer than true! There is no one alive who is you-er than you!

 
Idag fick jag sova ut. När jag vaknade så åt det viktigaste målet på dagen - frukost! Rensade ena delen av min garderob och så har jag gjort mina sit-ups och armhävningar. Nu ska jag göra iordning mig för att sedan shoppa med min moder.

I can and I will

 
 
 
Bilder från instagram

Har druckit te tills jag har blivit alldeles för kissnödig, fått fina komplimanger och löst en konflikt. Nu kan jag sova med ett leende på läpparna.

Sov bara fem timmar inatt, mådde såhär:

 
 

Urban Project

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nicole har tagit alla bilder
Idag så har jag tittat på dans, tävlat i dans, lyssnat på skön musik och umgåtts med fina vänner. Kan inte sluta le, jag är stolt över mig själv och jag är så himla lycklig. Nicole har tagit alla bilder!
 
 

He's still dancing in my head

 
 
 
Gled in till stan (bokstavligen, det var så himla halt på gatorna) runt halv två och träffade Ylva. Vi fikade, kollade runt på mellandagsrean, skrattade, babblade och så träffade vi Oskar som vi fikade med. Träffade ViBE runt halv sex och sedan tog jag en fika med Rebecka. Jag har fikat 3 gånger idag, vardagslyx ♥ Jag har inte kunnat sluta le idag, de personerna som jag har umgåtts med idag är sådana personer som får mig att må bra, kärlek till er kompisar!

Love is caring for each other even if you're angry

 
 
 
Nu är jag redo för dagen!

En liten bit i taget, och du kommer långt.

 
God morgon! Det första jag gjorde när jag vaknade var att skapa de här bilderna. Jag har inte sovit tillräckligt, fast jag känner mig inte så trött. Idag ska jag träfffa en vän vid namn Ylva, hon är väldigt saknad så det ser jag fram emot.

Life goes on

Haha en liten konstig bild, men livet är fint. Nu ska jag sova. Puss

Nu förfan

Alltså åh, hej, igen. Förlåt, förlåförlåtförlåt. Jag har varit lite dålig på att uppdatera, okej, inte lite, mycket. Men nu är det dags för mig att ta tag i bloggandet. 
 
Varför uppdateringen har varit låg är för att jag har lämnat datorn de senaste dagarna. Jag vet inte hur jag ska förklara det hela, men jag har inte mått så bra i alla fall. Men nu mår jag bra, igen. Upp och ner, ner och upp, sånt är livet! 
 
Det glädjer mig att det fortfarande finns människor som kikar in här, tack. Nu ska det bli bra igen, även fast jag inte mår bra så betyder det inte att jag inte ska blogga, men ibland så behövs det. 
 
 
 
 

...

Nu är det jullov, jag är väldigt utmattad så jag försöker koppla av så mycket som möjligt. Do not stress, som Pontus brukar säga.
 

Lilljul 16/12

 
 
Söndagen den 16 december bestod utav julmys med ViBE. Finsk karaoke, skratt, paketspel, en överraskning, Josefines julgodis/julfika, det var mysigt. 
 

Hallå!

Nu ska jag börja uppdatera mer, förfan.
 

"Fresh to life, not fresh to death"

 
Igår så tog jag och Rebecka bussen till huvudstaden, träffade Maria i City. Sedan så fick jag träffa Patrik för första gången också, underbart. Kom fram till Dansklotet och vi väntade på att det skulle dra igång, A Ni Mal kom vid 19 och det var fantastiskt, roligt, lärorikt och underbart. Jag fick så mycket inspiration, jag kunde inte sluta le, jag är så himla tacksam!
 
 
 
 
 
 
 
 

You should let me love you

 
 
Skoldagen slutade klockan tolv och jag kom hem runt ett. Lagade matsäck som ska ätas upp imorgon, det tog två timmat, fan vilken dålig kitchenhoe jag är, diskade och städade efter mig också, jag som brukar vara så lat.  Pratade med Oski i Skype också, han är speciell. Gjorde absolut ingenting i två timmar till, me nu behöver jag sätta på min amerikanska hjärna för nu ska jag jobba med en skoluppgift som ska skrivas på engelska.
 

Do you enjoy being hurt?

Datumet 13 december innebär Lucia, det firades i våran skola med lussekatter, luciatåg, pepparkakor och festis. Det var välidigt mysigt, så mysigt att jag nästan somnade. Fick inte tillräckligt med sömn inatt eftersom jag satt och pratade med Patrik, jag fick lära känna hans vän Viktor också. Det här med sömnen, ja...jag får skylla  mig själv! Eller nej, det var faktiskt väldigt roligt att prata med dem. 
 
Vi läser böcker på engelskan, jag valde en väldigt romantisk bok (den lät väligt romantisk i alla fall), men vad ska man säga? Den är väldigt ungdomlig och sexuell, haha om ni tittar på bilderna nedan så förstår ni nog vad jag menar:
 

Tick tack

 
Tiden går så jag måste göra tre skoluppgifter!

Jag vet hur ont det gör när hoppet dör

 
 
 

You said you know my heart is good but you'd hate me if you could

 
Skoldagen drog igång med en föreläsning som handlade om Naturvetenskap, efter det så blev det håltimma och då så fixade jag och Yerko lite skolarbeten tillsammans samtidigt som Mathilda spelade Nintendo DS. Skoldagen tog slut klockan två och det enda jag har gjort är att jag har städat, jag skulle gymma idag men jag känner att det blir skönare att avsluta allt skolarbete (det blir så stressigt om man gymmar när man har lite annat att göra).
 

12/12/12

Idag så är det den 12/12/12, det är sista gången i världshistorien som man kan säga/skriva något sådant. Det är lite roligt med, för att vi är de sista som får se det här. Men det som är sorgligt är att de som föds lite senare kommer aldrig få se något sådant. Intressant inlägg, höhö.
 

11/12

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skoldagen igår var bara irriterande, min dator ville inte fungera. Usch! Efter skolan så åkte jag hem till Josefien och där blev det julmys. Jag, Maria, Josefine, Mathilda, Jessica och Rebecka myste hos Josefine med massor av julgodis, tacos och tjejsnack. Tack för den mysiga kvällen tjejer!

Kyla

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men mitt internet fungerade inte igår. När jag vaknade imorse så var jag täppt i näsan, fyfan, vi hade ingen värme hemma! Men nu sitter jag i skolan och här finns det värme, hoppas att det finns värme hemma igen sedan.
 
Yerko är lite trötter, höhö.
 

 
Idag så har jag levt på te och min bearpunani (det är mitt ord för björnfitta, hehe).

Lalala

När jag vaknade idag så kände jag att var så himla hängig, vilket ledde till att jag har varit lite smått irriterad idag (jag blir alltid sådan när jag är hängig/sjuk):
 
Här ser man irritationen i mina ögon, haha. Men okej, nu kanske vi ska prata om något som är lite roligare. Blev glad när jag fick träffa Maria och Josefine sedan, dansade dancehall, gosade och pratade med dem! Är hemma nu och är klar för sängen, natti.
 
Klippte upp luggen förut, hiho.

Ut i snöfallet


På fredag!!!

Då ska jag åka till Stockholm och dansa för A Ni Mal!!! Kan inte tro att jag ska få se en person som jag har sett på youtube med mina ögon OCH att han ska lära mig med. Ska åka med Maria också, det blir ju super! Woho!
Titta på honom, så j**la grym!!! 

Vinterkylemys

 
 
När det är så kallt ute så är det alltid mysigt att kolla på Dexters Laboratorium och dricka te. Dosidos, som jag och Josefine brukar säga (ett annat ord för gosegos).

No stress

När jag vill hålla mig lugn så brukar jag alltid pyssla, igår så gjorde jag om min förvaringslåda genom att klippa och klistra. På bilden så ser i resultatet, är jättenöjd nu!

Neckbreak 2012

I tordags så åkte jag till Dynamo (det var därför jag inte blogga) och där så fick jag se bra band och så fick jag dansa med Pontus, en lyckad kväll måste jag säga.
 
 
 
Lite bilder från torsdagen, de två sista är från Emelys blogg! (Länk)
 
 

Ajm so solliii

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag har gått igenom lite tuffa tider (som alla människor gör någon gång i livet) så jag har inte haft någon ork. Men nu mår jag bättre så uppdateringen ska ligga på topp igen!
 
Jag har umgåtts med ViBE idag, det gör mig alltid glad. Tog en fika med Stephanie och sedan kom jag hem, nu behöver jag lite sömn, men först ska jag göra lite fler inlägg!
 

Nya naglar


Jag älskar min klass, min skola och min bror


Jag såg knappt någonting idag när jag skulle kolla ut genom fönstret under våran engelskalektion.
 
Jonathan busade med mig idag, haha.
 
Galningarna Yerko och Oscar
 
Te och min bror som skottar snö
 
 

Fill your mouth with all the money you will save

 
 
Efter skolan så träffade jag Pontus, vi dansade, åt kebab och så kollade vi på The Big Bang Theory. Sedan gick jag, Pontus och Josefine till Fräckan och så tog vi en fika (såklart), efter det var det dags för mig att åka hem. Så himla gosig dag, tack kompisar!

I did my time and I want out

 
Idag så har det varit väldigt kallt ute, men det är tur att jag hade på min min kära basker, halsduk, jacka och mina fina vantar. I skolan så gjorde vi prov och jag fick skrivkramp, haha men det var värt det eftersom att det gick väldigt bra. Sedan så diskuterade vi om de riskfaktorer olika sociala medior kan ha, det var lite intressant.

Kunde inte sagt det bättre

Don't chase people. Be yourself, do your own thing and work hard. The right people- the ones who really belong in your life- will come to you, and stay.
- Will Smith
 

This is love, love is true. I won't forget you

Efter skolan så åkte jag iväg till gymmet, där fick jag bränna kalorier och bygga benmuskler i två timmar. Det var nästan bara äldre män på gymmet idag, vilket inte var så behagligt enligt mig. Men snart så får jag byta gym, woho! Skötte om mig själv genom att basta efter gymmet, så himla skönt! Nu är jag hemma och det lite skolarbeten väntar!

She's got everything that i have to live without

 
 
 
 
 
 
 

Blood never lies

Sitter just nu i skolan och väntar på att den sista lektionen för dagen ska börja! Under förmiddagen så hade vi naturvetenskap, är klar med förberedelserna nu, så himla skönt! Har kollat klart på Dexter också, världens bästa serie. Måste se nästa säsong, den serien är väldigt beroendeframkallande, haha. 
 
 

Natti

 
Har målat klart naglarna och kollat på Dexter, nu har jag bara sista avsnittet i säsong 6 kvar! Jag skulle vilja se det just nu men jag måste sova, hörs imorgon ♥

I will made it one day

Kom hem från promenaden för en stund sedan, min bror hängde med, alltid kul med lite sällskap! Stretchade efter det (som ni ser på bilden, haha ni anar inte hur mycket jag kämpa för att ta den där bilden) och nu ska jag måla naglarna!

Don't stop until you get enough

 
Är nu klar med mina skolarbeten. Har suttit och pratat i Skype med Yerko, men han försvann för en stund sedan. Nu ska jag göra mina kvällsrutiner, först en promenad, sedan lite sit-ups och därefter blir det att stretcha!

Titt så fint


Kärlek är som en vässad kniv, i onda händer tar den liv

När jag kom hem så åt jag lite mat, sedan så planerade jag min vecka, klockan har paserat 17.30 för länge sedan så nu måste jag verkligen plugga.

I like people too much or not at all

 
 
Vill passa på och gratta Anna igen, hon är med på den första bilden, till vänster. Hon är snygg.
 
Eftermiddagen bestod av att kolla på en film som handlade om spelet Second Life, haha helt sjuk film! Kolla på den, det tar ca 40 minuter. Sedan fick vi diskutera den, vilket var lite intressant. Sista lektionen bestod av idrott, haha jag är en sådan dålig förlorare! Blä.
 
 
 

I feels so good and it hurts so little

 
 
Kom fram till skolan där jag bemöttes av min underbara klass. Vi fick lyssna på våran lärare och sedan fick vi jobba med våra skolarbeten, usch, ibland tycker jag inte om våra datorer, haha MacBook är så komplicerat ibland.

Någonstans finns en brist som är en styrka

 
 
 
 
Vaknade bredvid min kissemisse (ni trodde att jag skulle skriva pojkvän va? Han är min pojkvän), det var så varmt och gosigt, men jag var ju tvungen att ta mig upp ur sängen. Gjorde min lilla morgonrutin och sedan åkte jag igenom våran vita stad med hjälp av våra fina spårvagnar. Det är så himla vackert med snö.

Du e la go

 
När jag kom hem trodde jag att jag skulle behöva bädda sängen, men kolla! Mamma hade redan bäddat åt mig, hihi. Har suttit och pratat i Skype med Yerko hela kvällen, han är en fin och rolig vän.

-

Det blev dansträning med ViBE och freestyle stod på schemat så det blev mycket cyphers, det kändes bra och det gick väldigt bra. Tog spårvagnen hem efter träningen.

When life gets you down, improvise as if crawling was part of the choreography.

 
 
Den här dagen började inte så speciellt bra men det blev så mycket bättre när jag fick träffa Nicole och lätta på hjärtat (tack). Efter pratstunden så gick traskade vi runt i city, köpte två saker som jag visar sedan. Jag fick träffa Micke en snabbis, men sedan var jag tvungen och gå till dansen. På väg till dansen så såg jag det som ni ser på bilderna, åh så mysigt.

Every day brings a chance for you to draw in a breath, kick off your shoes, and dance.

 
 
När tävlingen var slut så åkte vi först till Max för att få i oss lite mat, vi sjöng för Ashur som fyllde år också! Sedan så åkte vi hem, vi fick åka igenom ett snöoväder, igen! Haha.
 
 

Dance is the hidden language of the soul

 
Vi tog hem två vinnare, Josefine vann danchallen och Kevin vann poppingen. Stort grattis till dem!
 
 

You've gotta dance like there's nobody watching, love like you'll never be hurt, sing like there's nobody listening and live like it's heaven on earth

 
 
 
Sedan började tävlingen. Vi fick kolla på massor av grymma dansare som dansade breakdance, popping och hiphop. Efter det blev det min tur, då jag fick dansa dancehall. Det här var min första tävling, det kändes väldigt bra och jag är 100% nöjd. Att få höra från främlingar att det såg bra ut, gjorde saken ännu bättre. Åh, jag blev så glad och jag är fortfarande glad! Jag vill tacka alla som har stöttat mig, ni vet vilka ni är.

I heard your heart say love, love, love

 
 
 
 
Laddade ännu mer inför tävlingen genom att prata med de här fina människorna.
 
 

You're running on my mind boy

 
 
 
(Ja, det blev pastasallad. Både Emely och Nicole hade rätt, fast Nicole hade mer rätt för hon gissade bara på det, hehe)
 
Laddade inför tävlingen genom att öva på steg tillsammans med Josefine, Rebecka och Maria. Det kändes bra men nervositet steg.
 

There was a time, I met a boy of a different kind

 
 
Vi kom fram till Jönköping ganska tidigt, jag hängde med Maria till kön för att hon skulle anmäla sig till tävlingen. Jag hade ju planerat att bara titta på men Maria övertalade mig, så jag anmälde mig också till tävlingen! Haha, det blev lite spontant.

Up on the hill across the blue lake, thats where I had my first heart break

 
 
Lämnade fina Norrköping igår tillsammans med ViBE. Vi lyssnade på dancehall och pratade samtidigt som vi åkte igenom ett snöoväder.

RSS 2.0